Internet kell az Assassin's Creed Shadowshoz? Az Ubisoft válaszolt!

Internet kell az Assassin's Creed Shadowshoz? Az Ubisoft válaszolt!

Az Assassin's Creed Shadowszal kapcsolatos remek híreket majdnem keresztülhúzta egy pletyka, miszerint internet kell majd hozzá egyfolytában.

Hatalmas vállalkozásnak tűnik az Assassin's Creed Shadows, a franchise következő, Japánban játszódó epizódja. A tegnap megjelent – nem mellesleg magyarok álltal készített – előzetese alapján bőven van okunk várni rá. Ha pedig ez sem lenne elég, akkor ott van az, hogy fejlettebb motort és kevesebb gyűjtögetős küldetést kapunk majd ezúttal, így talán még az is képes lesz kijátszani, akinek nincs erre 200 szabad órája. A remek híreket azonban majdnem keresztülhúzta az a mostanra elburjánzó pletyka, hogy internet kell majd hozzá egyfolytában.

Valószínűleg kevesen lepődtek meg ezt hallva, hiszen az Ubisoftnál mindig igyekeznek valami okot találni rá, hogy rábiggyeszthessék a dobozra, hogy van online része a játéknak. Bár ez gyakran nem egy igazi többjátékos módot, csak különböző eseményeket, limitált idejű küldetéseket takart az utóbbi évek Assassin's Creedjei során, most benne volt a pakliban, hogy az Infinity nevű AC-központtal felkavarják ezt az állóvízet és kötelezővé teszik a netes kapcsolatot. A franciák azonban reagáltak ma a pletykára, így kiderült, hogy nem éppen arra gondoltak a 16 stúdió által fejlesztett projekt esetében, mint azt sokan hitték.

Ezeket olvastad már?

Egy ma délután kiadott rövid nyilatkozat alapján csakis a játék telepítéséhez lesz elengedhetetlen az internetes kapcsolat, utána viszont szabadon lehet majd offline módban játszani a Shadowst. Bár a telepítéses rész még így is zavaró lehet egyeseknek – főleg a konzoltulajok számára –, manapság a nagy méretű játékok esetében ez egyre gyakoribb praktika sajnos. Mindenesetre is, az Ubisoft az alábbiakat ígéri a Shadows kapcsán:

„Sziasztok, szerettünk volna megosztani néhány korai információt az Assassin's Creed Shadows megjelenése kapcsán, miután észrevettük a közösség néhány kérdését. Az Assassin's Creed Shadows nem fog állandó kapcsolatot igényelni. A játék telepítése közben szükséges lesz az internetes kapcsolat, de utána a teljes kalandot kijátszhatjátok offline, tehát online kapcsolat nélkül felfedezhetitek Japánt. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy november 15-én, amikor megjelenik a játék, a feudális Japánba vihetjük az Assassin's Creedet, és alig várjuk, hogy addig többet mutathassunk meg belőle!” – az Assassin's Creed csapata

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Komplett egészségközpont a karunkon – leteszteltük a Huawei Watch GT 5 okosóráit

Az elmúlt években annyi viselhető okoseszközt dobott piacra a Huawei, hogy újságíró legyen a talpán, aki számon tudja tartani a zsinórban érkező, különböző funkciókkal felturbózott modelleket. Hozzám a Watch GT okosóra-széria két legújabb tagja, a Watch GT 5 és a GT 5 Pro futottak be nemrégiben, amelyeket felválta, több napon keresztül viseltem, és ez idő alatt az alábbi vélemények fogalmazódtak meg bennem.