Mindent dobj el, itt az Assassin's Creed Shadows első előzetese

Mindent dobj el, itt az Assassin's Creed Shadows első előzetese

Végre megtörtént amire mindenki tűkön ülve várt, bemutatták a játék első előzetesét.

A szivárogtatásoknak köszönhetően, az elmúlt hónapok során már egészen sok információt megtudtunk az Ubisoft egyik legsikeresebb franchise-ának legújabb részéről, az Assassin's Creed Shadows-ról – korábban mindenki Project Redként hivatkozott rá. Többek között kiderült, hogy a történet a feudális Japánban játszódik, rendhagyó módon egy férfi és egy női főszereplőt is lehetőségünk lesz irányítani a kalandok során, és az előző részekhez képest itt jóval nagyobb szerepe lesz a lopakodásnak, emiatt pedig az eddigi legerősebb NPC-kel találkozhatunk a Shadows-ban. Tegnap még több érdekesség látott napvilágot, azonban ez még mind semmi a mai történésékhez képest.

A fent leírtak ellenére mindenki arra várt – teljesen érthető módon –, hogy most már valódi bepillantást nyerhessen a játékba, és ne csak a száraz információkra, valamint a fantáziánkra kelljen hagyatkozni. A pár perce bemutatott előzetes ezt végre megadja nekünk.

Az egészen tartalmas előzetesből valamelyest megismerhettük a főszereplőket, és be kell valljam, hogy engem teljesen magával ragadott az egésznek a hangulat, ami többnyire sötétnek ígérkezik. A képi világ egészen elképesztő, a harci mechanikákat pedig már most azonnal kiszeretném próbálni. Ha a gameplay során is hasonlóra számíthatunk, akkor engem megvettek.

Összességében tehát az előzetes bizakodásra ad okot, és most már még izgatottabban várjuk a novembere 15-ei dátumot, amikortól elérhetővé válik az Assassin's Creed Shadows.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár