Szivárgás buktatta le az Assassin's Creed Shadows főszereplőinek külsejét

Szivárgás buktatta le az Assassin's Creed Shadows főszereplőinek külsejét

Az Ubisoft nem tud titkot tartani, már az Assassin's Creed Shadows dobozképe is kiszivárgott.

Ma este 18 órakor végre befut az Assassin's Creed Shadows várva várt első előzetese. Az idő közben átkeresztelt játékról persze már így is rengeteget tudunk, hála egy rakás szivárgásnak. Csak a tegnapi nap folyamán kiderült például, hogy mennyi kiegészítője lesz, mely konzolokra érkezik majd és mikortól lesz játszható. Az elmúlt hónapokban viszont a szinopszistól kezdve az új játékmechanikákig mindenféle információ napvilágra került már, így túl sok meglepetésre nem számítunk a ma esti trailerben.

Főleg azután lett igaz ez az állítás, hogy az éjjel még az új AC potenciális borítója is előkerült egy szivárgásnak hála. A tegnapi Assassin's Creed Shadows hírek kapcsán már említett Fraxnek köszönhető mindez. Az adatbányász az Ubisoft boltjának fájljai közül túrta elő a képeket, amelyek várhatóan az előrendelés indulásával együtt kerülhetnek majd fel a játék profiljára. A biztonság kedvéért ide nem töltenénk fel az azóta majdnem a teljes internetről lepucolt képeket, de ITT ti magatok is megcsodálhatjátok a két főszereplőt ábrázoló dobozképet és a játék hivatalos logóját.

Ezeket olvastad már?

A férfi főszereplő Yasuke névre hallgat majd és egy valóban létező, Afrikából származó szamuráj lesz, míg a nőt Naoénak hívják és ő nindzsa lesz. A történet elején Yasuke egy rabszolgákat szállító hajót ért támadás egyetlen túlélőjeként kerül Japánba, ahol kiképzik őt. Naoe és Yasuke eleinte ellenségek lesznek majd, de később Japán egyesítésének vágya szövetségessé kovácsolja őket.

A két főszereplőn túl még olyan történelmi karakterek tűnnek fel az Insider Gaming szerint az Assassin's Creed Shadowsban, mint Fujibayashi Nagato (Naoe apja), Oda Nobunaga, Akechi Mitsuhide, Hattori Hanzo, Toyotomi Hideyoshi, Kōdai-in (Hideyoshi felesége), Oichi, Ashikaga Yoshiaki, Akechi Kagemitsu és még sokan mások.

Kövess Minket!



Gamer szótár