Kiderült, mennyi kiegészítőt kap az Assassin's Creed Shadows és mennyibe fog ez fájni nekünk

Kiderült, mennyi kiegészítőt kap az Assassin's Creed Shadows és mennyibe fog ez fájni nekünk

Hamarosan mozgás közben is láthatjuk a következő Assassin's Creedet, az adatbányászokat azonban ez sem állítja meg az újabb infók előtúrásában.

Örömteli hírrel szolgált tegnap este az Ubisoft. A kiadó ugyanis bejelentette, hogy magyar idő szerint május 15-én 18 órakor közzéteszik az immáron Assassin's Creed Shadows néven futó játékuk első előzetesét. A korábban Red kódnéven ismert AC-ról már rengeteg dolog kiszivárgott az elmúlt hónapokban, tehát nagy újdonságokra nem kell számítani azt leszámítva, hogy végre mozgásban is láthatjuk mindazt, amiről eddig hallottunk. Azonban ilyen közel az első trailerhez még mindig akad némi újdonság a játék kapcsán, és az Ubisoft_Frax nevű adatbányász nem volt rest lelőni ezeket a poénokat.

Kiderült például, hogy legalább két, a megjelenést követően érkező kiegészítőt ígér az Ubisoft az Assassin's Creed Shadowshoz. Bár nem tudni még ezek pontos tartalmát, az árukat már igen: egyenként 25 dollárt/eurót kér majd az Ubisoft értük, a szezonbérlet részenként viszont 40 dollár/euró áron megkaphatjuk majd mindkettőt. Továbbá az is kiderült, hogy mi pénzt kérnek majd az elengedhetetlen, mikrotranzakciókra fordítható Helix játékbeli fizetőeszközért:

Ezeket olvastad már?

500 Helix – $/€5
1050 Helix – $/€10
2300 Helix – $/€20
4200 Helix – $/€35
6600 Helix – $/€50

Azt sajnos nem tudni, hogy pontosan mire is költhetjük majd el a Helixeket, bár az előző játékokból kiindulva ruhákról, fegyverekről, lovakról lehet szó. Az is rejtély egyelőre, hogy ezek esetében milyen árakat szab majd az Ubisoft a játékon belül. De az Insider Gaming is megerősítette ezeket az értesüléseket a szerkesztőségbe eljuttatott képek alapján. Továbbá a lap azt is elárulta még Frax infóin túl, hogy az Infinity nevű Assassin's Creed központban is használhatóak lesznek a Helixek, amelyeket a Shadowshoz vásárolunk, illetve a kozmetikai tárgyak nem csak valódi pénzért lesznek beszerezhetőek, hanem játékbeli teljesítménnyel is.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN