Az Assassin's Creed Shadows előzetese is magyaroknak köszönhető

Az Assassin's Creed Shadows előzetese is magyaroknak köszönhető

Egy újabb gyöngyszem a magyar stúdió boszorkánykonyhájából.

A DIGIC Pictures egy budapesti székhelyű magyar animációs fejlesztőcsapat, és elsősorban 3D-s CGI videókra specializálódott. Van egy saját stúdiójuk is, ahol motion capture felvételeket is el tudnak készíteni. Az elmúlt években számos előzetest köszönhettünk nekik, és mint kiderült a Ubisoft égisze alatt formát öltő Assassin's Creed Shadows első kedvcsinálóját is ők rakták össze.

A vállalatot 2001 decemberében alapította Alex S. Rabb, és eredetileg videojátékokhoz készítettek trailereket és promóciós teasereket a Black Hole Entertainment részeként. 2002-ben aztán a Digic öt 3D-s mozgóképet – Intro, Outro, Human, Beast, Fallen – készített az EA Armies of Exigo című játékához, amelyet 2003-ban adtak ki. Andrew G. Vajnával a stúdió részt vett a Terminator 3: A gépek lázadása (Terminator 3: Rise of the Machines) film 60 VFX jelenetének elkészítésében is.

2006 óta már olyan nagy franchise-okkal dolgoznak együtt, mint a Warhammer, Darksiders, Assassin's Creed és Mass Effect. Nem ez tehát az első eset, hogy egy Assassin's Creed játékhoz ők készítették el a bemutatkozó trailert, hiszen már a Unity 2014-es E3-on bemutatott előzetese is őket dicséri.

Az Assassin's Creed Shadows kapcsán is elmondható, hogy fantasztikusan fest az új játék leleplező videója, és nem csak a képi világ, a színek és a helyszín parádés, de a karakterek mozgása is elképesztően jól mutat a képernyőn. Az új epizódban egyébként két harcos közül választhatunk majd, egy csendesebb orgyilkos nindzsa, és egy féktelen, ereje teljében lévő színesbőrű szamuráj áll majd a rendelkezésünkre.

Kövess Minket!



Gamer szótár