Hamarosan új Star Wars-játék érkezik PC-re, már te is előregisztrálhatsz

Hamarosan új Star Wars-játék érkezik PC-re, már te is előregisztrálhatsz

Terjeszkedik az univerzum, ki tudja, hol áll meg?

Fejlemények vannak a Star Wars-játékok háza táján. Sok egymásnak ellentmondó pletyka és hír után, most ismét úgy tűnik, hogy az Saber Interactiva továbbra is dolgozik a KOTOR remake-en, és a stúdió vezérigazgatója szerint minden erejükkel azon vannak, hogy a végeredmény megfeleljen a rajongók elvárásainak – ezzel egy korábbi cikkben bővebben foglalkoztunk. Szinte ezzel párhuzamosan jelentette be az EA, hogy hamarosan kiadják PC-re is az egyik már létező játékukat, mely eddig csak a mobileszközökön volt elérhető.

A Star Wars: Galaxy of Heroes még 2015 novemberében jelent meg az iOS és Android rendszerekre. Egy karaktergyűjtős RPG-játékról van szó, ami értelemszerűen a Star Wars univerzumába játszódik. A hírek szerint a PC-s verzió lehetőséget biztosít majd arra, hogy átvigyük a telefonos eredményeinket, valamint a teljesítmény is jócskán növelve lett. A képkockasebességet megduplázták – az eddigi 30 FPS helyett, 60 FPS-t kaptunk –, valamint élsimítás és nagyobb felbontás is érkezett.

A megjelenést követően párhuzamosan fog fejlődni a mobilos és a PC-s verzió. Sajnos úgy tűnik, hogy a konzolosok viszont kimaradnak a mókából, ugyanis fel sem merült az eshetősége, hogy ők is játszhatják majd Star Wars: Galaxy of Heroest. Pontos debütálási dátumot még nem kaptunk, azonban már előregisztrálhatunk az EA weboldalán, hogy hamarosan részt vehessünk a zárt bétában.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár