Street Fighter 6: Kiderült mikor jön Akuma

Street Fighter 6: Kiderült mikor jön Akuma

Akuma mellett új outfitek várhatók mind a négy Year 1 karakterhez, és persze rengeteg hibajavítás és frissítés a már játszhatókhoz.

Engedd szabadjára a benned rejlő démont, ahogy Akuma csatlakozik a Street Fighter 6 karakterlistájához május 22-én PlayStation5, PlayStation4 és Xbox Series X|S konzolokon, valamint PC-n (a Steamen keresztül)! A játék dobozos kiadása elérhető PlayStation®4, PlayStation5 és Xbox Series X konzolokra. Akuma megjelenése mellett a frissítés három legfontosabb eleme:

  • Harcolj stílusosan, mikor az Outfit 3 elérhetővé válik Rashid, A.K.I., Ed és Akuma mellett minden Year 1 karakter számára. A Year 1 Ultimate Pass tulajdonosai ezek mellett a kiegészítők mellett automatikusan megkapják az 1-10 színeket is május 22-én.
  • A várva várt harc-kiegyensúlyozottsággal kapcsolatos frissítés is érkezik a játékhoz, erről az elkövetkezendő hetekben fogunk részletesebben beszámolni.
  • Leleplezték a Street Fighter 6 legújabb pályáját, az Enma’s Hollow-t, ahol Akuma pokoli felkészülését tartja. A Year 1 Pass tulajdonosai automatikusan megkapják ezt a pályát május 22-én.

Ezeket olvastad már?

Akuma a Street Fighter 6 mindhárom játékmódjában akcióba lendül: a World Tourban, ahol történetéről tudhatnak meg többet a játékosok, a Battle Hubban, ahol saját mozdulatait a játékosok karaktereinek is kölcsönözheti, ahogy a klasszikus Fighting Groundban is. Nézd meg a múltidéző Outfit 2-t, amit a Super Street Fighter II Turbo-beli első megjelenése ihletett.

Egy kis ízelítő Akuma ördögi és izgalmas mozdulataiból:

  • Gou Hadoken: Akuma rettegett tűzlabdája visszatért, amely feltöltést követően izzó tűzgolyóként segíti a támadást és a védekezést egyaránt.
  • Ashura Senku: Mint ahogyan az előző változatnál is, Akuma az Ashura Senku segítségével képes a csatatéren a sötétségbe burkolózva átsiklani.
  • Adamant Flame: Akuma egyik új mozdulata, mellyel maga előtt lángokkal támad. Ez a mozdulat hasznos combóknál, valamint segít kideríteni az ellenfelek gyenge pontjait, hiszen nagyobb távon is használható
  • Messatsu Gohado: Akuma 1. szintű Super Artja, mellyel egy erős Satsui no Hado gömböt lő
  • Empyrean’s End: Akuma 2. szintű Super Artja, mellyel a Satsui no Hado-t erőteljes lánggá formálja, amit az ellenfél közelében gyújt meg
  • Sip of Calamity: Akuma 3. szintű Super Artja, mellyel ellenfeleit a földre kényszeríti egyetlen pusztító mozdulattal
  • Shun Goku Satsu vagy “Raging Demon”: Ez Akuma második 3-as szintű Super Artja, ami csak olyan alacsony életerőnél használható, amikor lehetséges Critical Artot bevetnie, így akár combókat is meg tud szakítani.

Akuma a Year 1 Character Pass, a Year 1 Ultimate Pass, a Deluxe Edition és az Ultimate Edition tulajdonosainak május 22-én lesz elérhető.

Kövess Minket!



Gamer szótár