Teljesen behálózta a rajongókat a Pókember anime

Teljesen behálózta a rajongókat a Pókember anime

A mesterséges intelligencia megint alkotott.

A mozikban hatalmasat szólt 2021-ben a Pókember: Nincs hazaút (Spider-Man: No Way Home), hiszen az összes eddigi élőszereplős Pókember felbukkant benne, a rajongókat pedig teljes egészében meghatotta, hogy együtt láthatták a vásznon Tom Hollandet, Tobey Maguire-t és Andrew Garfieldet.

Ezeket olvastad már?

Előtte az Irány a Pókverzum animációs film tarolt nagyot, de 2023-ban ezt sikerült megfejelni egy folytatással, és miután minden idők egyik, ha nem a legjobb, – nem élőszereplős – alkotásának tartják, nem véletlenül várják tűkön ülve a harmadik epizódot, de erre egy ideig még biztosan nem kerül sor, hiszen fény derült néhány problémára, ezért valószínűleg nem tudnak olyan jól haladni a munkálatokkal, mint ahogyan azt tervezték.

Korábban egyébként a televíziókat is meghódította a hálószövő, a kilencvenes években például egy ötévados sorozat is megjelent, amelynek főhőse a 1997-es X-Men széria 2024-ben kiadott folytatásában is feltűnt. De sokak kedvencének számít a Spectacular Spider-Man is a mai napig, és bár méltatlanul ért véget két évad után, egyesek még mindig örülnének, ha valamikor zöld utat kapna a harmadik szezon.

Egy dolog viszont még hiányzik a felhozatalból, ami nem más, mint egy anime. A mesterséges intelligencia révén viszont kaptunk most néhány koncepciós rajzot, amolyan Ghibli stílusban – a Dűne és a Trónok harca is eszméletlenül jól mutat így. Az 1985 óta működő Ghibli Stúdió filmjei nemzetközi elismertségnek, sok esetben rajongásnak örvendenek, különösen mióta 2002-ben a Chihiro Szellemországban elnyerte a legjobb animációnak kijáró Oscar-díjat. Az alábbi összeállításban megcsodálhatjuk a japán stílusban megrajzolt Peter Parkert, de mellette jó néhány ismerőse és családtagja, valamint ellenfele is feltűnik. Zöld Manótól mi például egyenesen frászt kaptunk. Neked mi a véleményed?

A galéria megtekintéséhez kattints a képre:


A "japán" Pókember az AI szerint

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár