Megjelenési dátumot kapott az XDefiant, hamarosan játszhatunk vele

Megjelenési dátumot kapott az XDefiant, hamarosan játszhatunk vele

Heteken belül elérhetővé válik mindenki számára.

Már évek teltek el azóta, hogy az XDefiantról először hallhattunk. Első nekifutásra a Tom Calncy's következő részeként indult, azonban a fejlesztők úgy érezték, hogy nem felel meg azon minőségi szempontoknak, hogy a franchise részét képezze – ez természetesen sokakban kétségeket ébresztett. Ezután még sokáig ügyködtek vele, míg tavaly tavasszal végre elérkezett a nyílt béta teszt ideje, amit végül több mint 1 millióan próbáltak ki, a visszajelzések pedig kimondottan pozitívak voltak. Természetesen mindenki tűkön ülve várta a debütálást, de az Ubisoft azt többször is elcsúsztatta, azonban most végre megkaptuk a hivatalos dátumot, ami közelebb van mint sejtettük.

Immáron biztos, hogy az Ubisoft ingyenes játéka, az XDefiant május 21-étől elérhető a PlayStation 5, az Xbox Series X|S és a PC-felhasználók számára. A játék teljes kiadása 5 frakcióval, 14 pályával, 5 móddal és sok egyéb dologgal érkezik. Az indulást követően 6 hétig fog tartani az előszezon, és majd július 2-án veszi kezdetét a Season 1. Ez a játék is évadokra lesz bontva, ahogy azt már annyi helyen tapasztalhattuk. Ezzel lesz biztosítva a folyamatos megújulás, amivel együtt érkezik majd a friss Battle Pass.

Mostanáig sokan csalódottságukat fejezték ki azzal kapcsolatban, hogy a játék ennyiszer csúsztatva lett, a fejlesztők pedig ezt nem kommunikálták megfelelően az érdeklődők felé. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogyha tényleg szuper végső produktumot kapunk, és a jövőben sem veszik le a kezüket az XDefiantról, akkor mindenki elégedetten dőlhet hátra.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár