Közeleg a Borderlands 4 bejelentése? Nagy dobással készül a 2K Games

Közeleg a Borderlands 4 bejelentése? Nagy dobással készül a 2K Games

Csak nem az évente frissülő WWE-t és NBA-t akarják ennyire felhype-olni a 2K Gamesnél, amikor náluk van a Borderlands is, ugye?

Március végén számoltunk be arról, hogy a Borderlands-játékokért felelős Gearboxot eladta az Embracer Group a Take-Two Interactive-nak. A 460 milliós üzlet pedig gyorsan megérheti a kiadónak, ha jön egy folytatás a rendkívül népszerű franchise-ból. És mióta ezt a bizniszt nyélbeütötték, tudjuk, hogy bizony készül már a Borderlands 4. része, csak az a kérdés, hogy mikor hallhatunk/láthatunk erről többet.

A válasz pedig úgy tűnik, hogy a Take-Two tegnap éjjel tartott pénzügyi beszámolójában rejlik, amelyből például a GTA 6 megjelenési dátumával kapcsolatban is derültek ki részletek. Ugyanis a kiadó alá tartozó, a Gearboxot is magába foglaló 2K Games elismerte, hogy június 7-én a Summer Games Festen leleplezi „a legnagyobb és legszeretettebb” franchise-ának következő részét, és nem tudunk nem arra gondolni, hogy ez az új Borderlands lehet.

Ezeket olvastad már?

Persze sok más játék felett bábáskodik még a 2K Games, de most nem az évente frissülő WWE-t és NBA-t akarják ennyire felhype-olni, ezeket külön említik a beszámolóban. Jóval valószínűbb, hogy egy Mafia 4 vagy egy új Bioshock lehet a befutó, hiszen az évek alatt hallhattunk már pletykákat arról, hogy a Take-Two tervezi még folytatni ezeket a sorozatokat. A szakma azonban egyöntetűen a Borderlands 4-re teszi le a voksát, mert már 2021 márciusában is utalgatott a fejlesztésére Randy Pitchford, tehát mostanra prezentálható állapotba kerülhetett, jövőre pedig akár meg is jelenhetne.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN