Megjelenik ez még valaha? Már megint csúszik az XDefiant

Megjelenik ez még valaha? Már megint csúszik az XDefiant

Heteken belül kellett volna megjelennie az XDefiantnak, de hónapok óta hallgat a kiadó és a fejlesztők is.

Nem tudjuk, hogy mi van az Ubisoft háza táján, de mára két játékuk kapcsán is olyan hír jutott, miszerint az eddig vélt megjelenési dátumtól eltérően, késve fognak megjelenni. A mobilos platformokra szánt The Division Resurgence elvileg kijöhetett volna már idén tavasszal, de most eltolták, nem is kicsit. A Tom Clancy nevét korábban levedlő XDefiantnak is tavaly kellett volna befutnia, ehhez képest még mindig sehol sincs. Most pedig igen megbízható emberek mondják azt, hogy nem fog megjelenni ebben a hónapban sem, hiába volt korábban egy ilyen feltételezés.

Tavaly tavasszal tartott az Ubisoft egy nyílt bétát az XDefiantból, ami hatalmas siker volt, mert több mint egymillió játékost sikerült becsábítani néhány nap alatt. Pedig eleinte mindenki leírta ezt a címet, hiszen elég katyvasznak tűnt az egész ránézésre. Ehhez képest sokan dícsérték a játék tempóját, már-már a Call of Duty franchise-hoz hasonlították azt. A CoD killerről először úgy tudtuk, hogy a 2023-24-es pénzügyi évben, tehát legkésőbb idén március 31-ig megjelenik. Majd volt egy kora őszi béta, amit már kifejezetten azért tartottak, hogy októberben kiadhassák. Ekkor viszont olyan hibákat fedeztek fel az XDefiantban, hogy már újabb megjelenési dátum kihirdetése nélkül kellett elhalasztani.

Ezeket olvastad már?

A terv állítólag továbbra is az volt, hogy a hamarosan véget érő pénzügyi évben a piacra dobják a játékot. Ez viszont bennfentesek szerint nem fog megtörténni. Az Insider Gaming tulajdonosa és főszerkesztője, Tom Henderson azt mondta, hogy a hónap végére fog összeállni a riportja, amiből megtudhatjuk, hogy mégis mi a fene zajlik az XDefiant fejlesztése körül. De eközben más források már arról beszélnek, hogy „hihetetlennek” és „csalódást keltőnek” tartják a híreket, amiket az XDefiant felől hallottak a napokban. Remélhetőleg nem arról van szó, hogy elkaszálják a játékot, hanem csak egy nagyobb csúszásról. De ezen a ponton bármi lehetséges, mert fél éve egy árva szót nem szólt a kiadó a játékról.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Idén is kiosztották az Év E-sportolója díjakat

Kilencedik alkalommal adták át a K&H „Az Év E-sportolója 2023” díjakat. Évről évre azok a magyar sportolók jogosultak az elismerésre, akik hazai vagy nemzetközi csapatban képviselik a sportágat. Idén 18 kategóriában vehették át érdemeiket a digitális sport legjobbjai.