Mortal Kombat 1-es bunyóig fajult Lamar Kendrick és Drake vitája

Mortal Kombat 1-es bunyóig fajult Lamar Kendrick és Drake vitája

Az online világban semmi sem lehetetlen.

Az Egyesült Államok mindig is arról volt híres, hogy elképesztő celebeket nevelt ki magából, és ez különösen igaz az előadóművészetre. Elég csak a kilencvenes évek közepére gondolni, amikor 2Pac és Biggie Smalls (The Notorious B.I.G.) vetélkedésére gondolni, amely végül mindkettőjük életébe került. Most éppenséggel Kendrick Lamartól és Draketől hangos a média, ugyanis az online térben elég komolyan egymásnak estek, és folyamatosan szidják a másikat. Egyre-másra születnek az új dalok, és ezeknek egyetlen célja van csupán, a lejáratás.

Ezeket olvastad már?

Jelen állás szerint Lamar például pedofíliával vádolja Drake-et, erre válaszul Drake a családi erőszakot húzta elő a zsebéből Lamarral kapcsolatban. Elég súlyos állítások is elhangoznak ezekben a zenékben, és ha bármelyikről bebizonyosodik, hogy van valóságalapja, akkor nagy bajba kerülhetnek.

A történetük ott kezdődött, miután J. Cole feltöltötte a First Person Shooter című számát az internetre, Lamar támadásba lendült. Cole azonban nem vette fel a kesztyűt, Drake viszont nem hátrált meg és visszaszólt rapper kollégájának. Azóta egymás után ontják magukból a dalokat, és egyelőre nem tudni mikor lesz vége és mi lesz ebből. A rajongók időközben kaptak az alkalmon és a népszerű Mortal Kombat 1-et felhasználva elkészítettek egy modot, amelynek segítségével mind a két előadó bekerült a játékba. Ez azt jelenti, hogy a két rapper szimpatizánsai egymás között dönthetik el a pofozkodás révén, hogy kinek van igaza. A játék pikantériája, hogy ki is lehet végezni a másik a megnyert meccs végén, ami elég durva jeleneteket szül. Reméljük azért idáig nem fajul majd el a való életben a két fél közötti ellenségeskedés.

Kövess Minket!



Gamer szótár