Olyannyira népszerű a Hades 2, hogy a PUBG és a BG3 rekordját is megdöntötte

Olyannyira népszerű a Hades 2, hogy a PUBG és a BG3 rekordját is megdöntötte

Már az első nap folyamán több, mint 100 000 egyidejű játékost tudhatott magáénak.

Alig több, mint egy napja vált elérhetővé a 3 éven keresztül készített Hades 2 korai hozzáférésű verziója. A 2020-as Hades minden idők egyik legsikeresebb alkotása lett, így nem csoda, hogy a Supergiant Games – a fejlesztők – hamar nekiláttak a folytatásnak. A rajongók izgatottan várták, hogy az új rész vajon képes lesz-e megugorni a korábban felállított szintet, de most végre mindenki megnyugodhat, hiszen úgy tűnik, hogy sikeresen vette az akadályt. A játékosok már most odáig vannak a címért, amit mi sem mutathatna jobban, mint a már több, mint 10 000 leadott rendkívül pozitív szavazat, valamint az elképesztő mennyiségű játékos, amivel több népszerű alkotást is maga mögé utasított.

Az még hagyján, hogy a Hades 2 már az első napon a legtöbb egyidejű játékost tudhatta magáénak a Supergiant Games alá tartozó címek közül, de a Steam 10 legtöbbek által játszott játéka közé is beverekedte magát. Pár órával az indulás után már 103 567 egyidejű játékost számlálhattunk – úgy, hogy egy korai hozzáférésű játékról van szó –, amivel jobb eredményt ért el, mint az induló PUBG, Baldurs Gate 3 vagy éppen RustAhogy ez lenni szokott, a Hades 2 húzza magával elődjét is, aki hamarosan megdönti saját rekordját – a régóta fennálló rekord 37 586 egyidejű játékos, mely utoléréséhez kevesebb, mint 2 000 további embernek kell becsatlakoznia a kalandba.

Biztosak lehetünk abban, hogy ahogy jönnek majd ki az újabb frissítések, ezek a számok tovább fognak növekedni, az 1.0-ás verzió kiadását követően pedig bármi megtörténhet. Az már kétségtelen, hogy ismét egy sikerjátékról van szó.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések