Mégis elkészülhet a Féktelenül 3? Keanu Reeves imádná!

Mégis elkészülhet a Féktelenül 3? Keanu Reeves imádná!

Egyetlen mondattal sikerült felcsigázni a rajongókat.

Keanu Reeves és Sandra Bullock 1994-es közös produkciója, a Féktelenül nem csak a maga idejében, de még mai szemmel is az egyik legjobb akciófilmnek számít. Abban az esztendőben egyébként a negyedik legtöbb bevételt termelte Jan de Bont rendezése – 350 millió dollárt gyűjtött –, ami nagyrészt a két főszereplő közötti kémiának volt köszönhető. 2006-ban új együtt dolgoztak A ház a tónál (The Lake House) című romantikus drámában is, de most Keanu Reeves arról számolt be, hogy akár egy harmadik részt is el tudna képzelni a Féktelenülből Sandra Bullockkal. A színésznő egyébként 1997-ben részt vett a Féktelenül 2.: Teljes gőzzel (Speed 2: Cruise Control) című folytatásban, de nem csak a pénztáraknál, hanem kritikailag is leszerepelt a második rész.

Ezeket olvastad már?

Hollywoodban eddig egyáltalán nem volt tervben a harmadik felvonás, de egy podcast során a két színész beszélt róla, hogy simán összehozhatnának még egy felvonást – ez pedig kitudja milyen lavinát indít el a tengeren túlon. A beszélgetés során kifejtették, hogy nagyon szeretnének még egyszer együtt dolgozni.

„Hatalmasat szólna.” – mondta Keanu a Féktelenül 3-ról.

Arra pedig, hogy az első miért működött olyan jól, a következőket felelték:

„Nem volt semmilyen képlet. Egyszerűen csak megvolt a kémia. De mielőtt meghalok, mielőtt elhagyom ezt a bolygót, úgy gondolom, hogy Keanunak és nekem csinálnunk kell még valamit a kamera előtt.” – mondta Sandra Bullock.

„Valóban én is úgy érzem, hogy mintha még valami nem történt volna meg. Szeretnék újra együtt dolgozni veled, mielőtt lehunynánk a szemünket.” – tette hozzá Reeves.

Reeves a Féktelenül 2-t a forgatókönyv miatt utasította vissza, 2021-ben Graham Nortonnak így fogalmazta meg gondolatait:

„Akkoriban nem reagáltam a forgatókönyvre. Nagyon szerettem volna Sandra Bullockkal dolgozni, imádtam Jack Travent eljátszani, és imádtam a 'Speedet', de egy óceánjáró? Semmi bajom nem volt az érintett művészekkel, de akkoriban úgy éreztem, hogy ez egyszerűen nem jó ötlet.”

Bullock pedig a TooFabnak 2022-ben azt mondta, még mindig szégyelli, hogy benne volt.

Azt tehát egyelőre nem tudni, hogy valóban összehozzák-e a Féktelenül 3-at, de az eszmecseréből arra lehet következtetni, hogy mindkettőjüknek lenne hozzá kedve, és ismét szeretnének együtt szerepelni a vásznon.

Kövess Minket!



Gamer szótár