Magyar fejlesztő ötezres cirkusza az Epicen, íme az eheti ingyenes játékok

Magyar fejlesztő ötezres cirkusza az Epicen, íme az eheti ingyenes játékok

Figyelem RPG-rajongók, május 9-étől egy hétig dupla élvezetet nyújtanak a Circus Electrique és a Firestone Free Offer ajánlatai.

Minden csütörtökön legalább egy új ingyenes játékot kapunk az Epic Games Store-ban. Május 9 viszont a szokásosnál egy kicsit még izgalmasabb nap, hiszen most nem egy, hanem kettő meglepetés vár ránk az alkalmazásban. A Circus Electrique mellett a Firestone számos jutalmát is tartalmazó Epic Special Offert is begyűjtheted most egyetlen forint ráfordítása nélkül. Előbbi egyébként 5500 forintért lenne csak megvásárolható.

Irány az Epic Games, és ha már hozzáadtad a könyvtáradhoz a címeket, akkor annyiszor játszhatsz vele, ahányszor csak akarsz. Mindenesetre azért összefoglaltuk, hogy miről is szól a Circus Electrique játék és a Firestone.

Ezeket olvastad már?

Magyar cirkusz

A Circus Electrique-et a magyar fejlesztőcsapat Zen Studios készítette. Nekik köszönhettük korábban a számos Pinball játékot, de 2020 egyik legérdekesebb alkotása, az Operencia: The Stolen Sun is az ő nevükhöz fűződik.

Ebben a játékban taktikus, körökre osztott csatákat élhetsz át, és a történet során gonosz brit tengerészeket, valamint a viktoriánus korszak különös szereplőit kell elintézned. De a konfrontáció nem minden. A harcoláson túl menedzselned kell a saját vállalkozásodat is. Hozd létre a saját cirkuszodat a steampunk stílusú Londonban, és rittyents össze egy olyan műsort a közönségnek, hogy minél több pénzt keress vele.

Különleges ajánlat

A Firestone ingyenes ajánlata a Firestone Online Idle RPG jutalmait hordozza magában. A bónuszok begyűjtéséhez május 9. és május 16. között csak egyszer kell bejelentkezned a főjátékba. Ezek között különböző ládák, avatárok, tokenek és még egy exkluzív skin is szerepel.

Kövess Minket!



Gamer szótár