Szavazás: Neked bejött az Assassin's Creed Shadows előzetese?

Szavazás: Neked bejött az Assassin's Creed Shadows előzetese?

Mit gondoltok a játék első előzetesétől? Jó irányba halad a Ubisoft?

Valahogy az Assassin's Creed 3, de talán már az Assassin's Creed 2 óta hallani folyamatosan azt a játékosoktól, hogy de jó lenne már egy olyan AC-játék, ami a feudális Japánba kalauzol, amiben a szamurájok köré szövik az aszaszinok történetét. Jó sokat kellett rá várni, de végre megkapjuk amit vártunk, az eddig pusztán Assassin's Creed RED kódnéven futott játék ugyanis Assassin Creed Shadows-ként jelenik majd meg és pont azt hozza amit vártunk. Japán, katanák, szamurájok és ninják. Néhány napja megérkezett a játék első CGI előzetese is - amit egyébként magyarok alkottak - és minket bizony levett a lábunkról. Bámulatos és rettentően hangulatos az előzetes, alig győzzük kivárni a novemberi megjelenést.

Néhány részletet is megtudtunk már a játékról. Kiderült, hogy mekkora lesz a térkép, hogy a széria alapjaiként szolgáló toronymászós mechanika is változik, hogy ezúttal nem lesz drónként működő madarunk és azt is, hogy milyen újdonságokra lesz majd képes a játékot hajtó friss verziójú Anvil grafikusmotor.

Mi azonban sokkal kíváncsibbak vagyunk a te véleményedre! Vannak, akik nem tudnak megbékélni a színes bőrű szamuráj karakterrel, vannak, akik szerint unalmas volt az előzetes és vannak, akik akkorát csalódtak a Valhallában, hogy még mindig félnek a Shadows-tól. Te mit gondolsz? Neked, hogy tetszett a Shadows első előzetese?

Ezeket olvastad már?

Néhány sorral lejjebb megtalálod a szavazást, ahol te is elmondhatod véleményed a játék első előzeteséről.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Neked tetszett az Assassin's Creed Shadows első előzetese?

  • 29 %
  • 29 %
  • 0 %
  • 43 %