Az Amazonnak hála ingyenes a legjobb Fallout játék GOTY verziója

Az Amazonnak hála ingyenes a legjobb Fallout játék GOTY verziója

Egy ajánlat, amit nem érdemes kihagyni.

Úgy tűnik nem nagyon akar alábbhagyni az élőszereplős adaptáció okozta lelkesedés, hiszen a rajongók jó része sorra veszi elő a régebbi játékokat és maga hódítja meg az apokalipszis sújtotta pusztaságot. A Fallout 4 azonban hiába kapott egy next-gen frissítést, sokan inkább visszatérnek a régi verzióhoz, míg a Fallout 76-hoz csak júniusban jön a legnagyobb DLC.

Alighanem ezért számít óriási dolognak, hogy az Amazon – a szériát berendelő stúdió – fogta magát és a másik szolgáltatása révén ingyenessé teszi a sokak szerint legjobb Fallout játékot. Május 10-től az Amazon Prime előfizetők ingyenesen megkapják a Fallout 3: Game of the Year Editiont. Ez egy monumentális ajánlat, és az időzítés nem is lehetne jobb, hiszen az április 10-én megjelent tévésorozat sikere után a játékosok megőrülnek a franchise-ért.

Ezeket olvastad már?

Sok játékos számára a Fallout 3 jelentette a belépőt a legendás posztapokaliptikus RPG-sorozatba. A Bethesda Game Studios 2008-ban adta ki, és ez volt a sorozat új generációjának első felvonása, amely a már meglévő formulát teljesen átdolgozta. Ez egyfelől felbőszítette a régi rajongókat, másfelől viszont feltette a címet a mainstream piac térképére, és ezáltal sokkal több emberhez eljutott.

A Fallout 3 egyébként az összes rész közül a legjobb értékeléssel büszkélkedhet – Metacriticen 93-as pontszámot ért el, míg a második helyen az eredeti játék tanyázik 89-cel. Lehet, hogy mostanra már egy kicsit megkopott, de még mindig fantasztikus játék, rengeteg újrajátszási lehetőséggel.

Az Amazon Prime Gamingnek köszönhetően ebben a hónapban ingyen megkapod a Fallout 3-at az összes DLC-vel együtt. Ez magában foglalja a következőket:

  • Operation Anchorage
  • The Pitt
  • Broken Steel
  • Point Lookout
  • Zeta anyahajó

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Idén is kiosztották az Év E-sportolója díjakat

Kilencedik alkalommal adták át a K&H „Az Év E-sportolója 2023” díjakat. Évről évre azok a magyar sportolók jogosultak az elismerésre, akik hazai vagy nemzetközi csapatban képviselik a sportágat. Idén 18 kategóriában vehették át érdemeiket a digitális sport legjobbjai.