Magyarok a Twitchen: A 2okosra voltatok a leginkább kíváncsiak áprilisban

Magyarok a Twitchen: A 2okosra voltatok a leginkább kíváncsiak áprilisban

Áprilisban nem csak a dráma, hanem az egyik legbetegebb játék is hódított a hazai Twitch streamerek körében.

Áprilisban nem lehetett megkerülni a nagy port kavaró 2okost. A körülöttük kialakult drámával foglalkozott a teljes hazai média, beleértve a sajtót és a tartalomgyártókat is. Mi például ITT, ITT és ITT írtunk róluk és a botrányukról, ha esetleg egy kő alatt éltél volna egy hónappal ezelőtt. Persze rajtuk kívül is volt kontent a magyar Twitchen, rögtön mutatjuk is, hogy milyen!

Ezeket olvastad már?

TOP 10 MAGYAR NYELVŰ TWITCH-CSATORNA 2024. ÁPRILISBAN (ÖSSZES MEGTEKINTETT ÓRA ALAPJÁN)

  1. 2okos - 486 764 óra (A szokásos csevegésen túl egy kis Sea of Thieves, egy kis Only Up!, egy kis Until Dawn segítette a trónra őket. No meg a dráma.)
  2. Jordanfaki - 170 628 óra (A Fortnite még mindig él és virul, sőt, ezúttal a dobogó második lépcsőfokára repítette Jordanfakit úgy, hogy az előző hónaphoz képest 3,5%-kal csökkent a nézett óráinak száma közben.)
  3. WeAreTheVR - 165 289 óra (Szokás szerint rengeteg új és régi játékba belemártották a lábukat, előkerült például a Stellar Blade, a Rise of the Ronin és az Elden Ring is a napi beszélgetős műsoruk mellett.)
  4. Fyrexxx / Nessaj - 137 388 óra (Az emberek zabálták a Crusader Kings III-at, ennek köszönhetően a múlt havi 7. helyről egy 48%-os javulással ugrott a 4-re Nessaj.)
  5. eazykee - 132 053 óra (Az általános csevegés és a GTA V RP pörgött ezúttal is, ám márciushoz képest közel harmadára esett vissza megtekintett órák száma.)
  6. filmpatikus - 110 295 óra (Márciusban még nem fért be a top 10-be, a cikk írásánának pillanatában pedig úgy fest, a csatorna szőrén-szálán eltűnt.)
  7. kokuszcsoport / Fókuszcsoport - 91 914 óra (A 2okostól kezdve a hazai közélet eseményeiig mindenről beszéltek a srácok áprilisban.)
  8. narancs_97 - 88 394 óra (Hatalmas, közel 400%-os ugrásnak köszönhetően került be a top 10-be, ehhez pedig szinte minden létező játékot elővett. Az egyetlen konzisztens döntése látszólag a Counter-Strike 2 volt – kifonomult ízlésre vall.)
  9. MrScheff - 57 485 óra (T.A.N.K.O.K.)
  10. WeenDeax - 57 060 (Kis csevegés és sok-sok Rainbow Six Siege. De elővette még a Buckshot Roulette-et is – a kollégáink szerint ez az egyik legátkozottabb játék a világon, ami mind tudjuk, hogy csak egy szinonímája a szórakoztatónak.)

A márciusi hazai Twitch körképünket ITT olvashatjátok újra.

Kövess Minket!



Gamer szótár