Star Wars Total War-játékon dolgozhat a Creative Assembly

Star Wars Total War-játékon dolgozhat a Creative Assembly

Ha ez egyszer elkészül, akkor soha többé nem fogunk unatkozni.

A Total War játékoknak hála olyan csatákat vívhatunk meg a virtuális térben, melyek kimenetelére mindig is kíváncsiak voltunk. Mostanában több pletyka és szivárogtatás is szólt arról, hogy a játékok mögött álló Creative Assembly az univerzum kibővítésén dolgozik, mely keretében három új játékuk is készülőben lehet. Úgy tűnik, hogy ezek között található egy Star Wars tematikájú rész is, mely projekt még nem tudni, hogy hol tart, de folynak rajta a munkálatok.

Már egészen 2022 óta szóltak arról pletykák, hogy a Creative Assembly hasonló terveket szövöget, azonban mostanra erősítették meg ezeket az információkat olyan oldalak is, melyek szavára nagy bizonyossággal lehet adni. A kiadó jelenleg egy óriási frissítésen dolgozik a 2023-as Total War: Pharohhoz, és a többi projektjük hivatalosan még nem lett bejelentve. Ebben közrejátszhat az is, hogy a SEGA 2023 végén leépítette a stúdió létszámát, és számos projektet is törölt a különböző anyagi költségek csökkentésének az érdekében.

„Csökkenteni fogjuk a különböző fix költségeket a régió több vállalatcsoportjánál, középpontjában a The Creative Assembly Ltd.-vel. A fix költségek csökkentésével kapcsolatban várhatóan egyszeri költségek merülnek fel." – állt a jelentésben.

Hyenas névre keresztelt játék – melyet töröltek – a Creative Assembly eddigi legdrágább munkája volt, és sokak szerint már közel állt a kiadási állapothoz. Reméljük, hogy a most gyártósoron lévő játékok gond nélkül elkészülnek, és hamarosan valóban megvívhatjuk álmaink Star Wars csatáit.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár