Szamurájok és anime lányok – Ezekkel játszunk a hétvégén

Szamurájok és anime lányok – Ezekkel játszunk a hétvégén

Előre szólok, hogy nehéz lesz döntenetek a játékok között.

Hihetetlen, de ismét itt a hétvégére, ráadásul most ez egy hosszú, három napos kikapcsolódást jelent a számunkra. Ennek apropóján különösen fontos figyelni arra, hogy minél jobban kihasználjuk az időnket, és ezáltal később boldogon emlékezzünk vissza a tavasz utolsó napjaira. Ebben természetesen hű társként segítségünkre lesznek azok a videójátékok, melyek a héten jelentek meg, vagy valaminek az apropóján ismételten elő lesznek véve – a szokásos módon egy ingyenes címet is beszúrtam a listába, hogy teljes legyen a kép. Mutatom tehát, hogy mi mikkel játszunk a hétvégén.

Ezeket olvastad már?

 The Rogue Prince of Persia 

Az év elején hatalmasat ment a Prince of Persia: The Lost Crown, és nem is kellett sokat várnunk, hogy kapjunk egy hasonló roguelite címet a The Rogue Prince of Persia személyében. A héten debütált játékban a herceg bőrébe bújhatunk, hogy hajmeresztő manőverek és akrobatikus harcok közepette, megmentsük a Perzsiát, a sötét mágiát használó Hunok seregétől.

 World of Tanks 

A World of Tanks jelenleg is az egyik legrealisztikusabb háborús játék, ahol tankszerelmesek milliói csapnak össze nap mint nap. Bármennyire is furcsa ezt leírni, most anime lányokkal találkozhatunk benne, hiszen ismételten kezdetét vette a Gilrs und Panzner együttműködés, melynek keretében ezek a hölgyemények lesznek a legénységünk tagjai, cuki matricákkal ragaszthatjuk tele a járgányunkat, de számos más apróság is vár ránk.

 Ghost of Tsushima Director’s Cut 

Május 16-án végre megérkezett PC-re a Ghost of Tsushima Director's Cut. Ez a 2020-as nyílt világú akciókalandjáték megannyi felfedezésre váró csodát tartalmaz, amit eddig csak a PlayStationnel rendelkezők tapasztalhattak meg. Itt az ideje belevágni egy felejthetetlen kalandba. Ha bővebben érdekel a játék, ide kattints.

 

 Assassin's Creed Mirage 

Kettőt tippelhettek, hogy minek az apropóján fogjuk ismét elővenni az Assassin's Creed franchise legfrissebb részét. Természetesen ennek ahhoz van köze, hogy a napokban mutatták be az Assassin's Creed Shadows első előzetesét, és mindenki annak a lázában ég. Ez a legjobb lehetőségünk arra, hogy csökkentsük szomjunkat a novemberi megjelenésig.

 Dragon Age: Inquisition 

A Dragon Age: Inquisition 2014 novemberében jelent meg, és azóta számos az év játéka díjat gyűjtött be. A kritikusok és a közösség által is egyaránt elismert akció-szerepjáték egy franchise nagy sikerű folytatása. Kalandozz akár barátaid társaságában ebben a szörnyűségekkel teli világban, és győzd le a legádázabb szörnyetegeket. A játék ára több, mint 15 000 forint lenne, de az Epic Store-ból csütörtökig ingyenesen letölthetitek a Game of the Year kiadást.

Kövess Minket!



Gamer szótár