Látványos előzetes érkezett a Delta Force: Hawk Opshoz, a Battlefield kihívójához

Látványos előzetes érkezett a Delta Force: Hawk Opshoz, a Battlefield kihívójához

Érdemes várni ezt a játékot, vagy csak egy Battlefield klónról van szó?

A Delta Force franchise nagy múltra tekint vissza, azonban sok éve nem adtak magukról életjelet, míg nemrég bejelentették új játékukat. A Delta Force: Hawk Ops már biztos, hogy tartalmazni fog egy Havoc Ware – hagyományos csapat alapú – és egy Hazard Operations – DMZ-szerű – módot is. A játék láthatóan több helyről is merít, így egyaránt megtalálhatóak benne a Call of Dutyból, a Battlefieldből, vagy éppen a Rainbow Six Siege-ből ismerős elemek. Összességében tehát nagyszabású harcok, rombolható környezet, járműhadviselés, különböző képességekkel rendelkező karakterek, és sok egyéb vár az érdeklődőkre. A legújabb előzetesben végre az is kiderült, hogy pazar látványvilágra számíthatunk.

A játékhoz már korábban is érkezett trailer, valamint egy 4 órás gameplay is napvilágot látott egy kínai eseményről, mégis ez az alig 1 perces felvétel ragadta meg leginkább a játékosok figyelmét.

A videóban az látható, ahogy a karakterünk különböző játékbeli helyszíneken vándorol, miközben számos fegyverről is lehull a lepel. Gyönyörű grafika, dinamikus időjárási elemek és szuper lassú séta egyvelege ez. A helyzet viszont az, hogy azok alapján amiket eddig bemutattak a játékból, még ezzel együttesen sem lettem teljesen meggyőzve arról, hogy nem csupán egy összeeszkábált projektről van szó, ami leginkább egy Battlefield klónként írható le.

A június 7-ei Summer Games Festen alaposabb betekintést nyerhetünk majd a játékba, és a fejlesztők remélhetőleg meggyőznek bennünket arról, hogy igenis érdemes várni a debütálásra.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár