Szerverproblémákkal küzd a frissen indult XDefiant

Szerverproblémákkal küzd a frissen indult XDefiant

Százezrek várták, hogy belevágjanak a játékba, azonban egy váratlan hiba közbeszólt.

Végre valahára eljött ez a nap is, és mindenki számára elérhetővé vált az Ubisoft free-to-play FPS-játéka, az XDefiant. Az érdeklődők hosszú évek óta követhették nyomon, hogy miként alakul a projekt, és sok olyan esemény történt ez idő alatt, ami alapján nem voltak túl nagyok az elvárások a játékkal szemben. A nyílt béta azonban mindent megváltoztatott, hiszen több mint 1 millió felhasználót sikerült bevonzania, akiknek összességében nagyon bejött amit tapasztaltak. Sokszori csúsztatás után most végre megjelent az XDefiant, azonban közel sem mondható zökkenőmentesnek a rajt.

Ahogy megtörtént a debütálás, a közösségi médiát csalódott játékosok lepték el, akik arra panaszkodhat, hogy nem tudnak csatlakozni a meccsekhez. Sajnos rendkívül sokan találkoztak ezzel a problémával, így komolyan rányomta a pecsétjét a hangulatra. A fejlesztők hivatalos X-bejegyzésben reagáltak a történtekre.

„Tisztában vagyunk vele, hogy egyes játékosok nem tudnak csatlakozni a játékhoz – kérjük, tartsanak velünk, amíg a szervereket és a partnerkeresést vizsgáljuk” – áll a posztban.

Később még egyszer bejelentkeztek, és azt mondták, hogy már kevésbé jellemző ez a probléma, de a továbbiakban is a teljes megoldáson fognak ügyködni. Ez közel fél napja történt, azonban még mindig a közösség számos tagja panaszkodik arra, hogy azóta sem lehet csatlakozni a mérkőzésekhez.

Sajnálatos mikor egy ilyen technikai hiba beárnyékol egy ennyire várt eseményt. Csak abban reménykedhetünk, hogy az Ubisoft hamarosan teljesen felülkerekedik a helyzeten, és a rossz kezdés nem fogja befolyásolni a játék további sikereit.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár