Fortnite: Chapter 5 Season 3, avagy a nagy Mad Max koppintás

Fortnite: Chapter 5 Season 3, avagy a nagy Mad Max koppintás

Hivatalosan is kezdetét vette a Fortnite 30. évada.

Megtörtént az elkerülhetetlen, itt van a Fortnite következő évada, a Chapter 5 Season 3. A játékosok túlnyomó többsége már kimondottan várta, hogy az Epic Games kicsit felkavarja a dolgokat, és ez kétségtelenül meg is történt. A Chapter 5 decemberi indulása óta kissé megosztott a közösség, hiszen a Battle Royale alapjaiban változott meg, de már kirajzolódni látszik az irány, amit a fejlesztők a játék jövőjének szánnak. Az adathalászoktól korábban tudni vélték, hogy mi áll majd az új évad középpontjában, ami részben be is jött – derül ki az előzetesből.

A szivárogtatók információi szerint, és a játékban bekövetkezett változások alapján is – mint például a homokviharok –, a Season 3-ra Mad Max tematikát vártunk. Ráadásul a Furiosa: Történet a Mad Maxből is a napokban jelent meg a mozikban. Részben meg is kapjuk a Mad Maxet, de nem úgy, ahogyan arra számítottunk.

Az előzetes alapján úgy tűnik, hogy az Epic Games nem kötött együttműködést a franchise-zal, de ettől függetlenül elhozza a játékosok számára azon világ hangulatát – homokvihar, brutális járgányok, sivatagi harcok és zene is lesz. Csupán azt lehet sajnálni ezzel kapcsolatban, hogy a szereplők kinézeteiről lemondhatunk, ez igazából a szegény embere Mad Maxe. Hamarosan minden másra is fény derül, reméljük, hogy a Battle Pass ismét pazar lesz.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár