Ingyenes Farming Simulator és XDefiant – Ezekkel játszunk a hétvégén

Ingyenes Farming Simulator és XDefiant – Ezekkel játszunk a hétvégén

Ha a végtelen csatákat keresed, vagy ha csak leszeretnéd aratni a termésedet, akkor is jó helyen jársz.

A hét folyamán végre olyan címek értek révbe, melyeket már régóta vártunk. A nagy választéknak köszönhetően valószínűleg mindenki találhatott kedvének való kikapcsolódást, ráadásul ingyenes lehetőségekből sem volt hiány. Alább összeszedtem azt az 5 játékot, amiket mi garantáltan előfogunk venni a hétvégén, és nektek is ezt ajánljuk.

Ezeket olvastad már?

 XDefiant 

Végre valahára a héten debütált az Ubisoft free-to-play FPS-játéka. Már a nyitott béta alatt tudni lehetett, hogy nem érdeklődés övezi majd az indulást, de ez olyannyira beigazolódott, hogy a szerverek nagy része felmondta a szolgálatot. Szerencsére azóta a probléma többnyire megoldódott, így bárki bátran belevághat ebbe a 6v6 lövöldébe, hogy új élményekre tegyen szert.

 Farming Simulator 22 

Az Epic Games pár hete úgy döntött, hogy most nagyon a játékosok kedvére tesz, és értékesebbnél értékesebb címekkel látja el őket minden csütörtökön. Most a Farming Simulator 22 van terítéken, amit egészen május 30-ig ingyenesen letölthettek az Epic Store-ból. Ennél még soha nem volt alkalmasabb pillanat arra, hogy létrehozd a saját gazdaságodat.

 Senua's Saga: Hellblade 2 

Hosszú várakozást követően a héten végre megjelent az Xbox Game Studios egyik leginkább várt játéka, a Senua's Saga: Hellblade 2. A fejlesztők nem okoztak nekünk csalódást. A bővebb kritikát ide kattintva olvashatod.

 Fortnite 

A még mindig egyik legsikeresebb Battle Royale újabb fordulóponthoz ért, hiszen kezdetét vette a játék történelmének 30. évada a Chapter 5 Season 3 személyében. Szállj fel a Battle Busra és ugorj le a megújult pályára, hogy megvívd a legdurvább csatákat. Furiosa: Történet a Mad Maxből és Fallout együttműködések várnak rád.

 Garena Free Fire 

Ha tippelhetnétek, hogy mely játék pörög leginkább a TikTokon, akkor mire tennétek le a voksotokat? Valószínűleg nem a Garena Free Fire-re, pedig ő a szóban forgó cím. Ez a mobilos Battle Royale játék egyre nagyobb népszerűségnek örvend, főleg a keleti régiókban, ahol elképesztő díjakért rendeznek versenyeket, amiket ráadásul rengetegen néznek is. Ha szoktál telefonon játszani valószínűleg már hallottál róla, ha pedig nem, mindenképpen adj neki egy esélyt.

Kövess Minket!



Gamer szótár