Többmillió dolláros hiba miatt leállt a Mission: Impossible 8 forgatása

Többmillió dolláros hiba miatt leállt a Mission: Impossible 8 forgatása

Egyelőre semmi sem úgy sült el Tom Cruise filmjével kapcsolatban, ahogyan azt eltervezték.

A Mission: Impossible franchise egy ideig még biztosan nem ér véget, pedig úgy tűnik nincs szerencséje a stábnak az új filmet illetően sem. A kasszasikernek mondható akciósorozat nyolcadik részének forgatása közben ugyanis egy rettentő kellemetlen probléma is felütötte a fejét, ezért le kellett állni a gyártással, és emiatt akár még a premier is csúszhat.

Ezeket olvastad már?

A The Mirror szerint a Paramount kénytelen szüneteltetni a Mission: Impossible 8 munkálatait, miután meghibásodott a filmhez felhasznált 23 millió fontos tengeralattjáró. A produkcióhoz közel álló források megosztották, hogy szétment a stabilizátor, amelyet a 120 láb (körülbelül 36,5 méter) magas szerkezet leeresztésére használnak, és a javítások hetekkel tolják el a forgatásokat.

„Nem örülnek, mivel ez hátráltatja a gyártást, ami naponta rengeteg pénzbe kerül.” – mondta az egyik forrás.

A várva várt nyolcadik felvonást egy kisebb átok sújtja, mert először a COVID-19 járvány, majd a WGA és a SAG-AFTRA sztrájkjai miatt halogatták egészen mostanáig.

A 2019 januárjában bejelentett Mission: Impossible: Leszámolás - Első rész (Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One) történetét folytatja majd a Dead Reckoning Part Two. A kétrészesre tervezett sztori szerint a Tom Cruise által alakított Ethan Hunt és az IMF csapatának többi tagja az eddigi legveszélyesebb küldetésén vesz részt, ahol egy kétrészes, kereszt alakú kulcsot keresnek, amellyel bárki az irányítása alá vonhatná a fejlett mesterséges intelligenciát, az Entity-t.

A 8. rész természetesen új szereplőkkel is bővül. Rendezőként az a Christopher McQuarrie is visszatér, akinek a franchise előző három részét köszönhetjük – Rogue Nation (2015), Fallout (2018) és Dead Reckoning Part One (2023). Cruise mellett pedig ismét megcsodálhatjuk majd Hayley Atwellt (Grace szerepében), Ving Rhamest (Luther Stickell), Henry Czernyt (Eugene Kittride), Simon Pegget (Benji Dunn), Vanessa Kirbyt (Alanna Mitsopolis), Esai Moralest (Gabriel), Pom Klementieffet (Paris), Shea Whighamet (Jasper Briggs), Greg Tarzan Davist (Degas) és Rolf Saxont (William Donloe).

Az újonnan debütáló színészek között van Holt McCallany (Vaskarom), Nick Offerman (Polgárháború), Janet McTeer (Jessica Jones), Hannah Waddingham (Ted Lasso), Lucy Tulugarjuk (Keresők), Katy O'Brian (A mandaloriánus) és Tramell Tillman (Severance). Azt egyelőre nem tudni, hogy a probléma megoldása mennyivel veti vissza a munkálatokat, de egyelőre nagyon kedvezőtlen a helyzete a már így is elég komoly büdzsével rendelkező filmnek.

Kövess Minket!



Gamer szótár