Alaposan felcsigázta a Marvel fanokat Giancarlo Esposito a rejtélyes szerepével

Alaposan felcsigázta a Marvel fanokat Giancarlo Esposito a rejtélyes szerepével

Egyelőre mindenki csak találgat az új MCU-s szerepét illetően.

Egy ideje már azt pletykálják, hogy Giancarlo Esposito is része lesz az MCU-nak, és a hírek szerint egy sorozatban debütálhat majd a népszerű színész. Ennek apropóján pedig most ő maga is nekilátott promózni a projektet, de egyelőre semmi konkrétumot nem árult el róla, mindössze azzal húzza a rajongók agyát, hogy szerinte sosem találják ki milyen szerepet kapott a franchise-ban.

Ezeket olvastad már?

Esposito nemrég részt vett a Phoenix Fan Fusion nevű eseményen, ahol újabb rejtélyes utalásokat tett az új produkciójára. A színész, aki olyan gonosztevőknek a bőrébe bújhatott már, mint Gustavo Fring és Moff Gideon, elárulta, hogy karaktere elég sok időt kap az MCU-ban, mivel egy saját tévésorozatban mutatkozhat majd be.

„Az MCU bekopogtatott az ajtómon, és ez egy olyan szerepet kínáltak fel, amit nem fog tudni senki megjósolni.” – ugratta a színész a rendezvényen megjelenő közönséget.

Miután kiderült, hogy ő is csatlakozik az MCU-hoz, beindultak a találgatások, és míg egyesek arra gyanakodnak ő lesz a következő professzor X, addig a színész gyorsan rákontrázott erre, mert ez egy másfajta szerep, és szerinte jobb lesz, mint amit el tudnak képzelni a rajongók. Nem véletlenül gondoltak az X-Men megalapítójára, hiszen maga Esposito eredetileg még 2022-ben osztotta meg a követőivel, hogy szeretné eljátszani X professzort, de nem a hagyományos módon. Különösen azt nem tudta elképzelni, hogy az ő verziója kerekesszékben üljön, bár elismerte, hogy ez a karakterfejlődés része.

Mivel X professzort most már úgy tűnik kihúzhatjuk a listáról, csak találgatni lehet, hogy Esposito kit játszhat majd el, és mikor vagy hol bukkanhat fel - de a színész megjegyzései alapján nem kell már sokáig várni, hogy kiderüljön.

Kövess Minket!



Gamer szótár