Már a Call of Duty: Black Ops 6 zombijai is szivárognak

Már a Call of Duty: Black Ops 6 zombijai is szivárognak

Kiszivárgott egy Vault Edition nevű, a Zombies játékmódot promótáló Call of Duty: Black Ops 6 kiadás borítója, de egy meglepetés karakter is feltűnik a színen.

A héten véget vetett a titkos üzeneteknek és a kételyeknek az Activision, miután egy kedvcsináló előzetessel lerántották a leplet az idei CoD-ról, amely a Black Ops 6 névre hallgat majd. Persze az igazán érdekes részletekre még várnunk kell egy bő hetet, így is van minek örülni. Például annak, hogy Xboxon vagy PC-n elég lesz egy Game Pass előfizetés ahhoz, hogy játszhassunk vele. Vagy annak, hogy az Öbölháború idején játszódó sztoriban az előzetes alapján Szaddám Huszein, Irak egykori elnöke is feltűnik majd – alighanem rosszfiúként.

De ha ez sem lenne elég, akkor azt is érdemes még hozzátenni, hogy mivel egy Treyarch címről van szó, jönnek ám a zombik is. Bár erről egyelőre hivatalosan egy árva mukkot nem szólt az Activision, nemrég pár kiszivárgott kép alátámasztotta a sejtéseinket. Ugyanis a CharlieIntel néven ismert Twitter-fiók közzétett a játék különböző kiadásainak borítóiról néhány képet, és ez alapján a Vault Edition középpontjában egyértelműen a zombik lesznek.

Ezeket olvastad már?

A Vault Edition általában a legdrágább digitális CoD-kiadásnak fenntartott cím, szóval senki se számítson rá, hogy fillérekért fogják az ember után dobálni. Személy szerint engem az is meglepne, ha ezt tolnák be a Game Passbe, nem pedig a sima, battle passektől és skinektől megfosztott változatot. Visszatérve, a Vault Edition borítóján kapásból zombik fogadnak bennünket, tehát gyanús, hogy a tartalom elsősorban a Zombies játékmódra lesz kihegyezve ebben a kiadásban. Ezzel szemben a Standard kiadás borítóján a már többször is látott kitakart szemű katona képe látható – ebben nincsen semmi extra igazából.

Ami érdekes még, hogy CharlieIntel egy olyan képet is közzétett, amelyen Frank Woods látható, csak zombiként. Ehhez kapcsolódik egyébként, hogy az Insider Gaming szerint terjednek pletykák arról, hogy az előző Black Ops Cold Warból visszatér még Park, Adler és Klaus is. Ha máshol nem, a június 9-i Xbox Games Showcase-en és az azt követő Black Ops 6 Directen kiderül, mi igaz ebből és mi nem.

Kövess Minket!



Gamer szótár