Kiszivárgott felvétel buktatta le az új Fortnite fegyvereket

Kiszivárgott felvétel buktatta le az új Fortnite fegyvereket

Úgy tűnik, hogy nagy változtatásokra számíthatunk a közeljövőben.

A minap örömmel hoztam a hírt, miszerint hamarosan érkezik egy nyári frissítés a Fortnite-ba, aminek a folyamán régről kedvelt tárgyaink térhetnek majd vissza a Battle Royale szigetére. Főként a helyváltoztatást elősegítő itemekre számíthatunk – mint például az Impulse Grenade, Rift-to-Go és a Mini Crash Pad –, de majd újra kezünkbe vehetünk a Dynamite-ot, a Med Mistet és a Lock on Pistolt is. Most egy felvétel buktatott le két újabb fegyvert, melyek igencsak felcsigázták a közösség érdeklődését.

HYPEX – népszerű szivárogtató – osztotta meg X-en az alábbi videót, amiben egy rövid gameplay látható. Benne feltűnt ismét egy régi barát, de egy eddig teljesen ismeretlen eszközt is szemügyre vehetünk.

A 14 másodperces felvétel elején a jó öreg Minigun kerül elő – túlmelegedésig bármennyi lövés leadására képes –, ezután viszont a TowHook Gun tűnik fel a karakter kezében, mely ezelőtt még soha nem képezte a játék részét. Úgy tűnik, hogy ez is egy, a mobilitást elősegítő eszköz lesz, hiszen a fenti képkockák alapján képesek leszünk vele magunkat odarántani valamihez, utána pedig megmarad ez a kötelék, és húzathatjuk magunkat egy darabon. Azt, hogy ezek pontosan mikor fognak bekerülni a játékba nem tudni, de kétségtelenül érkeznek.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár