11 ezer forintot spórolhatsz az Epic Games lovagias ajándékával

11 ezer forintot spórolhatsz az Epic Games lovagias ajándékával

A múlt heti békés aratást most a középkori brutalitás váltja az Epic Games legújabb ingyenes játékában.

Folytatódik az Epic Games Store meglepetésekkel teli játékosztása. Ugyanis az utolsó pillanatban felfedett Dragon Age: Inquisition és Farming Simulator 22 után most a középkorba repít minket a Fortnite kiadója, méghozzá egy olyan játékkal, ami alapból 11 040 forintba fájna, de most kerek egy héten át ingyenes lesz.

A Chivalry 2 két éve jelent meg, és a nagy sikerű első rész után remekül javította fel az egyébként is zseniális receptet. Ebben a játékban belső nézetből, multiplayerben vívhatunk nagyszabású középkori csatákat. De a 64 fős meccseken nem csak kardokat és íjakat használhatunk arra, hogy halomra gyakjuk egymást. Ugyanis a Chivalry 2-ben falvakat, várakat fogunk a földdel egyenlővé tenni, hála az ostromgépeknek és a mindenféle egyéb pusztító fegyvereknek. Mindezt pedig külön feldobja, hogy a játék egyáltalán nem veszi magát komolyan, szóval például hadakozhatunk a kezünk ügyébe kerülő tárgyakkal vagy állatokkal is, ha éppen nem fűlik a fogunk a rendes fegyverekhez.

Ezeket olvastad már?

A Chivalry 2 egyébként nemrég kapott egy új frissítést: a Regicide (magyarul királygyilkosság) nevű DLC-ben egy új pálya érkezett, ahol egy fallal védett városba kell betörni, hogy lemészároljuk a királyt. Az előzetes alapján ez elég brutálisnak tűnik, és mivel bizonyos szintig ingyen játszható, valószínűleg még szórakoztatóbb lesz, ha a most érkező új játékosok is becsatlakoznak majd a csatákba.

Ne feledjétek, a Chivalry 2-t június 6. 17 óráig húzhatjátok be ingyen!

Kövess Minket!



Gamer szótár