State of Play: Pontos megjelenési dátumot kapott a God of War Ragnarök PC-s verziója

State of Play: Pontos megjelenési dátumot kapott a God of War Ragnarök PC-s verziója

Már nem kell sokat várni, hogy a PC-sek is belekóstolhassanak Kratos és Atreus történetébe.

Már számtalanszor szó esett róla, hogy lassan a végéhez közeledik az exkluzív játékok korszaka, hiszen a Microsoft és a Sony is egyaránt azon van, hogy játékaikat minél több emberhez eljuttassák, ezért hajlandóak eltörölni a platformok közé mesterségesen emelt falakat. Ezen folyamat keretében már több Xbox-játék is debütált PlayStationön, és kimondottan PS-re készült címek váltak elérhetővé a PC-sek számára. A minap számoltunk be arról, hogy az egy ismert szivárogtató azt állítja, hogy a PlayStation 5 egyik húzócímeként ismert God of War Ragnarök is hamarosan PC-s megjelenési dátumot kaphat. Hát igaza volt, ez a ma hajnalban megrendezett State of Play keretében meg is történt.

Szinte hallani, ahogy PC-sek milliónak egyszerre esik le a kő a szívéről, hiszen hamarosan végre ők is belevághatnak az utóbbi évek egyik legnagyobb kalandjába. Az új platformhoz alakított verzió természetesen tartalmazni fog némi extrát, és a részét fogja képezni a Valhalla kiegészítő is.

Most, hogy már minden világos, itt az ideje lerántani a leplet a God of War Ragnarök PC-s kiadásának megjelenési dátumáról, ami 2024. szeptember 19. Ez azt jelenti, hogy ősszel ismét milliók vehetik elő első alkalommal ezt a 2022-es sikerjátékot, ami már egyaránt elnyerte a közösség és a kritikusok tetszését is.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN