Akciós az összes Street Fighter, nehogy lemaradj az ajánlatról

Akciós az összes Street Fighter, nehogy lemaradj az ajánlatról

Bitang nagy verekedésre készülhetnek a vásárlók.

A Steam újabb tematikus akcióval kedveskedik, ezúttal a verekedős videójátékok szerelmeseinek. A Capcom által fejlesztett és kiadott Street Fighter franchise első része 1997-ben jelent meg, azóta pedig több tucat rész és kiegészítő érkezett belőle. A különböző online webáruházak a régebbi darabokat is elég borsos áron mérik, így örömhír lehet a rajongóknak, hogy most minden egyes példány leárazásra került.

Jelenleg 47 különböző Street Fight elem közül válogathatunk a Steam felületén, melyek közül egyesek egészen 87%-kal olcsóbbak az eredeti áruknál. A tavalyi Street Fighter 6 – ami valószínűleg a legtöbbeteket érdekel – például most féláron, 29,99 dollárért szerezhető be. Természetesen akciósak az olyan korábbi részek is, mint a Street Fighter 5 vagy a Street Fighter 4, de több premium pass és upgrade kit az eredeti áruk töredékéért kerülhet hozzánk. Nem is húznám tovább a szót, az alábbi galériában úgyis megtaláljátok azokat a kiadásokat, melyek valószínűleg a legtöbbeteket érdekelnek.

Street Fighter 6 – 29,99 dollár

Ettől függetlenül mindenképpen lapozzátok át az összes ajánlatot, nehogy lemaradjatok valami számotokra kedves dologról. Habár kell egy kis idő, hogy az ember ráérezzen a verekedés művészetére, a kevésbé tapasztaltabb játékosoknak is ez jó alkalom lehet arra, hogy mélyebben elmerüljenek a műfaj rejtelmeiben. Ha pedig szeretnétek extrába behúzni egy ingyenes címet, akkor csapjatok le az Epic Games eheti ajándékára, ami alapjáraton 11 000 forintba kerülne.

Ezeket olvastad már?

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár