A Suicide Squad után Wonder Woman is szöget üt a Warner Games koporsójába?

A Suicide Squad után Wonder Woman is szöget üt a Warner Games koporsójába?

Máris temethetjük a 3 éve bejelentett Wonder Woman-játékot?

A Monolith csapatát valószínűleg a F.E.A.R. vagy a Middle-Earth-játékokról ismeritek a leginkább, esetleg a mindössze két részt megélt, ám meglepően izgalmas Condemned szériáról. Nem felejthetjük el azonban azt sem, hogy olykor még DC-játékokhoz is nyúlnak, ahogy tették azt a végül törölt és soha meg nem jelent Batmannel, vagy a rövid életű, 2012-es Gotham City Impostors-zal. Sőt, ők fejlesztik a 2021-ben bejelentett Wonder Woman-játékot is, már amennyire tudják. A 3 éve bejelentett játék kapott egy darab rövidke CGI előzetest és egy-két hivatalos infót közölt a Warner, de ezen kívül semmit nem tudunk a játékról.

Ha minden igaz, a Wonder Woman egy TPS-nézetű, open-world játék lesz, amiben valamilyen módon szerepet kap majd a Middle-Earth-játékokból ismert Nemesis rendszer is. A Warner friss tervei és a Suicide Squad: Kill the Justice League láttán a játékosok jogosan tették fel a kérdést, hogy vajon azért nem láttuk 2021 óta a WW-játékot, mert azt is live services programmá alakítják? A Warner válasza egyértelmű: nem. De akkor mi lehet a gond?

Az IGN egyik korábbi munkatársa egy friss podcastben a játékról beszélt. Elmondása szerint vannak belsős információi a játékról, de nem túl rózsásak. Greg Miller annyit árult el, hogy „A játék bajban van, ennyit árulhatok el". Lehet, hogy túl korán leplezte le a játékot a Warner? Lehet, hogy még kidolgozott ötleteik sem voltak a 2021-es bemutató során? Vagy egyszerűen csak a fejlesztés ment félre és hiába voltak ötletek és tervek, a tényleges munka egyszerűen nem megy a csapatnak és nem áll össze a játék?

Akárhogy is, egyik lehetőség sem túl vidám, de bízunk benne, hogy végül a Wonder Woman rátalál az útjára és elkészül. Csak aztán reméljük, hogy a Suicide Squad minőségét fényévekkel túlszárnyalja majd.

Kövess Minket!



Gamer szótár