Rég nem látott funkció tér vissza a CoD: Black Ops 6-ban

Rég nem látott funkció tér vissza a CoD: Black Ops 6-ban

Éppen itt volt az ideje, hogy ismét használhassák a játékosok.

Már csak 2 nap választ el bennünket a június 9-ei Xbox ShowCase-től, és az azt követő Black Ops 6 Direct eseménytől, melyek során végre mindent megtudhatunk a Call of Duty franchise legújabb, idén érkező részéről. Van jó pár dolog, amit készpénznek vehetünk, például a sztori az Öbölháború idején játszódik, Vault Edition néven kapunk egy zombis módot, és még sorolhatnám. A különböző szivárogtatások egymást érik, így az első komolyabb bemutató előtt is kialakult a rajongókban egy kép, hogy mégis mire számíthatnak. Az adathalászok a minap viszont egy rég nem látott fontos funkció visszatérését leplezték le.

BobNetworkUK – X-felhasználó és megbízható szivárogtató – azt állítja, hogy a Call of Duty: Black Ops 6-tal visszatér a mozi mód. Ezzel a funkcióval először a 2010-es Black Opsban, utoljára pedig a 2020-as Black Ops Cold Warban találkozhattunk. A mozi mód hatalmas lehetőség a tartalomgyártók számára, hiszen segítségével a játékosok visszanézhetik régi meccseiket, és azoknak felvételeit kedvükre módosíthatják, kisfilmeket, montázsokat készíthetnek belőlük. Mivel először és utoljára is a Black Ops sorozat részeként találkozhattunk vele, ez alapján is helytállónak tűnik a szivárogtatás.

Azon túl, hogy a tartalomgyártóknak ezáltal könnyebb dolguk lesz, ez azt is jelenti, hogy a játékról készült felvételek ellephetik majd az egész internetet, valamint a csalókat is könnyebb lesz azonosítani, hiszen bárki szemszögéből végigkövethetjük az eseményeket.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár