Fortnite: Hamarosan proximity chattel bővül a játék

Fortnite: Hamarosan proximity chattel bővül a játék

Újabb izgalmas funkciók bevezetését leplezték le a szivárogtatók.

Úgy tűnik, hogy gőzerőre kapcsoltak az adathalászok, hiszen régóta nem látott mennyiségű adat szivárgott ki mostanában a Fortnite jövőjével kapcsolatban. Nem olyan rég köszöntött be Chapter 5 Season 3, de már most számos változtatásra számíthatunk a közeljövőben – például visszatér jó néhány régebbi, főként mobilitást elősegítő tárgy, de teljesen új fegyverekre is számíthatunk a jövőben. Az Epic Games már rég azt is megerősítette, hogy idén is kapunk egy, a Chapter 4 Season OG-hez hasonló, régi emlékeket felidéző évadra, valamint az a belső nézetes mód is végre bekerül a játékra, amit évek óta várunk. A legújabb szivárogtatások újabb izgalmas funkciókat buktattak le.

HYPEX – ismert adathalász – osztotta meg követőivel, hogy még 2024 folyamán bekerül a Fortnite Creative részébe a proximity voice chat és az írásos csevegés. Előbbivel már számos játékban találkozhattunk, és segítségével a hangcsevegésen keresztül kommunikálhatunk a közelünkben elhelyezkedő játékosokkal. Kissé csalódást keltő a számomra, hogy a Battle Royale-ban nem lesz elérhető, de abban reménykedem, hogy idővel az Epic Games azzá teszi. Persze itt is felmerül az a kérdés, hogy mennyire használná toxikusan a közösség, de bárki számára kikapcsolható lehet, akárcsak a különböző idegesítő hangulatjelek.

Azt még nem tudni, hogy mikor kapjuk meg a nagyszabású frissítést, de az már biztos, hogy hamarosan a Metallica fog koncertet adni a játékban.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!Gamer szótár