Fortnite: Brutálisabb lesz a Metallica együttműködés, mint gondoltuk

Fortnite: Brutálisabb lesz a Metallica együttműködés, mint gondoltuk

Elképesztősen sok tartalommal érkezik a kollaboráció.

Egy hete láttak napvilágot az első szivárogtatások a Fortnite x Metallica együttműködés kapcsán. A közösség természetesen kitörő örömmel fogadta a hírt, miszerint a legendás zenekar koncertet ad a Battle Royale-ban, és ekkor még nem is sejtettük, hogy jóval többről van szó. A Fortnite Festival még inkább összevonta a játékot a zene világával, és az évadokra bontott mód olyan hírességeket hozott el számunkra mint The Weeknd, Lady Gaga és Billie Eilish. Ők mind megtartották Fortnite koncertjüket, majd a seasonök húzóneveként természetesen skint is kaptak. Úgy tűnik azonban, hogy a Metallica esetében számos extrára számíthatunk.

HYPEX – a szivárogtató – osztotta meg követőivel az alábbi listát, melyből kiderül, hogy mégis mi vár ránk a kollaboráció során. 

  • Kinézetek (+LEGO) – James, Lars, Kirk és Robert
  • Battle Royale koncert – 6 közönségkedvenc dal lesz előadva
  • Új mitikus fegyver – Metal Lightning Guitar
  • Új terület – Metallica's Loot Island
  • Rocket Racing – Thrash Mountain Car és jutalmak
  • Fortnite Festival – Season 4 Battle Pass

Mint látjátok a szokásos elemeken túl érkezik egy mitikus fegyver a Battle Royale-ba, melynek a működéséről még semmit sem tudunk, és egy új terület is elérhető lesz. Ezenfelül még Rocket Racing kedvelői is lecsaphatnak majd bizonyos kozmetikai elemekre. Alig várjuk, hogy az Epic Games végre bejelentse a koncert pontos időpontját, és részt vehessünk ezen a történelmi eseményen.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár