XGS24: Záporoznak a dislike-ok a Fable legújabb előzetesére

XGS24: Záporoznak a dislike-ok a Fable legújabb előzetesére

Látványosnak látványos, de egyesek aggódnak, hogy rossz irányba megy a széria.

Ahogyan az várható volt, a június 9-i Xbox Showcase 2024-es bemutatója tele volt érdekes és izgalmas bejelentésekkel, és nem csak arra derült fény, hogy mi vár ránk ebben az évben, illetve jövőre, de parádés trailerekkel is elkápráztattak minket a szervezők. Elég csak arra gondolni, hogy nagyszerű betekintést kaptunk az új Doomba, kiderült mennyire lesz komor a Starfield első nagyszabású DLC-je, előzménytörténetet kapunk a Gears of War E-Day képében, valamint az Indiana Jones is megmutatta magát egy hosszabb játékmenet előzetessel, a Stalker 2-ről pedig már csak halkan teszünk említést, és reménykedünk benne, hogy tényleg megkapjuk még ebben az esztendőben.

Ezeket olvastad már?

Mindezek mellett a Microsoft végre hivatalosan is elárulta, hogy mikor örülhetünk majd a Fable legújabb felvonásának. A hírek szerint valamikor 2025-ben merülhetünk el az új kalandban. A tavaly nyári Xbox-bemutatón levetített első trailer után nagyon vártunk egy kevés gameplayt is a fejlesztőktől, de sajnos még mindig a cgi technológiával akarják eladni a játákot.

Az új előzetes a méltán népszerű fantasy világ karaktereire és történetére koncentrál. A Fable reboot középpontjában egy Humphry nevű hős áll majd, aki kénytelen lesz nyugdíjba vonulni, amikor is felbukkan egy titokzatos alak a múltjából, és egész Albion létét fenyegeti. Úgy tűnik, hogy a döntéseink ismét nagy szerepet kapnak majd a sztori során, bár egyelőre nem sok konkrét részlet derült ki az új címről.

A Playground Games – amely leginkább a Forza Horizon sorozatról ismert – a fejlesztője a legújabb résznek, amely több, mint 14 év után az első új Fable-játék lesz. A franchise harmadik felvonása még 2010-ben debütált Xbox 360-ra és PC-re. Egyébként a trailert látván nem mindenki elégedett, ugyanis jelen pillanatban 12 ezren dislike-olták ezt a bemutatót a 14 ezer like mellett:

Kövess Minket!



Gamer szótár