XGS24: Lélegzetelállító játékmenet előzetesen az Assassin's Creed Shadows

XGS24: Lélegzetelállító játékmenet előzetesen az Assassin's Creed Shadows

Végre akció közben is megtekinthetjük a főszereplőket.

A helyi idő szerint tegnap este megrendezett Xbox Games Showcase során számos olyan újdonsággal találkozhattunk melyekre számítottunk, de akadtak meglepetések is. Az egyik ilyen meglepetés az Assassin's Creed franchise legújabb részének játékmenet előzetese volt. Az Ubisoft május közepén tette közzé az Assassin's Creed Shadows közel 4 perces premier videóját – ami lenyűgözőre sikerült –, és mindenki azt gondolta, hogy majd legközelebb a ma tartandó Ubisoft Forward során nyerhetünk nagyobb betekintést a játékba, azonban ez nagy örömünkre nem így alakult.

A feudális Japánban játszódó részről már rengeteg mindent megtudhattunk a korábbi szivárogtatások és az előző trailer alapján is. Most végre megkaptuk az első gameplay felvételeket, amik bemutatják nekünk a két főszereplő – egy női nindzsa és egy férfi szamuráj – játékstílusát, és a lenyűgözőre sikerült grafikát.

A közel két perces videóban Naoe-t és Yasukét figyelhetjük meg akció közben. Míg előbbi karakter inkább a lopakodásra és az árnyékokból elkövetett orvtámadásokra épít, utóbbi az adrenalindús közelharcokat részesíti előnyben. A fejlesztők csatoltak egy fontos bejelentést is az előzeteshez, miszerint a mai Ubisoft Forward során egy 13 perces átfogó gameplayre is számíthatunk.

Az Ubisoft eseménye este 9-kor veszi kezdetét, és érdemes lesz figyelemmel kísérni – ezen a linken lesz megtekinthető. Az Assassin's Creed Shadows megjelenése egyébként november 15-ére tehető.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár