Breaking: Befutott a Dragon Age The Veilguard várva várt játékmenet videója

Breaking: Befutott a Dragon Age The Veilguard várva várt játékmenet videója

Ez a 15 perces videó döntheti el, hogy a játékosok elfogadják-e az új Dragon Age címet vagy sem, miután az első előzeteséből minden hiányzott, amit a franchise-ban szeretnek a rajongók.

Reggel kaptunk egy ízelítő videót, amiben végre a Dragon Age Dreadwolf The Veilguard játékmenetét is megleshettük, azonban ez a fél percnél is rövidebb kedvcsináló csupán arra volt elég, hogy újra felkeltse az érdeklődésünket az igencsak félrement előzetest követően. A Bioware azonban ma megmentheti, megválthatja magát, amennyiben a 17 órára ígért, 15 perces játékmenet videójuk képes lesz felérni a nagy elődökhöz.

A fejlesztők azt ígérték, hogy a Dragon Age: The Veilguard nyitó pillanatait láthatjuk majd ma, szóval ha kíváncsi vagy rá, hogyan is fest ez, akkor a premier ideje alatt csatlakozz be az alábbi közvetítésbe, azt követően pedig nézd meg az immáron videó formájában is elérhető tartalmat ugyanitt:

Ezeket olvastad már?

Valószínűleg sokan fenntartásokkal nyitják meg a fenti gameplayt, és ezért senkit sem hibáztatunk. Az első előzetes a játék hivatalos Youtube-csatornáján 29 ezer lájk mellé 134 ezer diszlájkot gyűjtött össze, méghozzá 1,6 milliós megtekintési szám mellett. Ez azt jelenti, hogy kb. minden 12 embernek nem nyerte el a tetszését az, amit látott, és ehhez képest csak minden 55. nézőből váltott ki akkora örömöt, hogy ráment végül a lájkra. Egy ekkora játéknál ez nem bíztató, főleg, hogy a kritika nagyrészt abból eredt, hogy egyáltalán nem kelti dark fantasy hatását a játék, ami valljuk be, nagyjából a levegővétellel ér fel fontosságban itt.

A reggel kikerült részletből azért már visszaköszöntek az a hangulat, amit egy Dragon Age-ben látni szeretnénk, igaz, ezen sokat segített, hogy egy éjszakai jelenetet láthattunk. A puding próbája viszont a fenti videó, így arra kérünk mindenkit, ne ítélkezzen azelőtt, hogy megnézte volna. Ha pedig ez megtörtént, akkor várjuk a gondolataitokat a kommentek között!

Kövess Minket!



Gamer szótár