Mindenki megnyugodhat, mégsem foglal 300 GB-ot a Black Ops 6

Mindenki megnyugodhat, mégsem foglal 300 GB-ot a Black Ops 6

Szinte hallani, ahogy játékosok millióinak esik le a kő a szívéről.

A hétvégi Xbox Games Showcase és Black Ops 6 Direct folyamán végre leleplezésre került a Call of Duty franchise legújabb része, ami üdítően hat a tavaly összecsapott Warfare 3 után. A közösség vágyakozva nézte végig az új előzeteseket, azonban milliókat vert le egyszerre a víz annak hallatán, hogy a játék 300 GB-ot foglalhat. Szerencsére azóta kiderült, hogy ez nem fedi a teljes valóságot.

Az előrendelői oldalakon azt lehetett látni, hogy abszurd méretei vannak a Black Ops 6-nak, és ezt sokan csalódottan fogadták. A számtalan negatív visszajelzés láttán azonban közzétett egy bejegyzést a hivatalos CODUpdates oldal X-en, melyben elmagyarázta, hogy pontosan mi is a helyzet.

„A Black Ops 6 előrendelési oldalain jelenleg megjelenő becsült fájlméret nem tükrözi a Black Ops 6 letöltési méretét vagy lemezterületét. A képen látható méretek a Modern Warfare II, a Modern Warfare III, a Warzone teljes telepítését és az összes releváns tartalomcsomagot tartalmazzák, beleértve az összes lokalizált nyelvet kombinálva, ami nem reprezentálja egy tipikus játékos letöltéseit." – áll a bejegyzésben.

A fejlesztők azt is elárulták, hogy a Black Ops 6 letöltését megtehetjük anélkül, hogy vele együtt az eszközünkre telepítenénk más Call of Duty játékokat, vagy a számunkra teljesen felesleges nyelvi csomagokat. Azt nem árulták el, hogy mégis mekkora méretre számíthatunk, de ezek a lépések minden bizonnyal jócskán lefaragnak majd abból a 300 GB-ból.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár