Nem a hosszával akar meggyőzni a Call of Duty Black Ops 6 kampánya

Nem a hosszával akar meggyőzni a Call of Duty Black Ops 6 kampánya

A Treyarch gyártásvezetője, Yale Miller mesélt arról, hogy milyen hosszú lesz a Call of Duty: Black Ops 6 kampánya és mit építettek bele a játékosok visszajelzéseiből.

Vasárnap este óta számtalan dolgot tudhattunk meg az idén októberben érkező Call of Duty: Black Ops 6-ról. Az első teljes értékű előzetestől és játékmenet videótól kezdve a tárhelyigényén át egészen az internetkapcsolat szükségességéig sok részletet láthattunk már. Amiről viszont a fejlesztők nem beszéltek már olyan büszkén a bemutató során, hogy pontosan mekkora is lesz az eddig baromi látványosnak ígérkező kampány.

Szerencsére egy interjúban Stephen Totilo megkérdezte ezt is a Treyarch gyártásvezetőjétől, Yale Millertől, így kiderült, hogy „jelenleg egy klasszikus Call of Duty kampány hossza körül van a játék.” Bár konkrét számot nem mondott, ez legjobb esetben is 6-8 órát jelenthet. Az első és a második Black Ops kb. 7 órás, a harmadik 9 órás, a Cold War pedig 5-6 órás volt, míg a negyediknek nem volt kampánya. Egyébként a teljes CoD-franchise-t nézve is egy 7 órás átlag jön ki. Ezekhhez képest viszont némi változás lehet a lehetséges terjedelem felmérésében, hogy elvileg a korábbiaknál nyíltabb kampányt terveztek, több bejárható területtel. De ezt majd hisszük, ha látjuk.

Ezeket olvastad már?

Miller azt is elmondta, hogy szerintük mit tartanak fontosnak a játékosok egy CoD egyjátékos módjában – ez szintén ezt a nyíltságot támasztja alá:

„A változatosság nagy dolog az alapján, amit a rajongóktól hallottunk. Nem szeretnének egyetlen hangnemet az élményükben. Szerencsére a Black Ops adja magát ehhez, mert csinálhatunk benne rablós küldetéseket, kirakósosakat, lopakodósakat és nagyszabású katonai hadműveleteseket is. Sok szabadságot akarnak, nagy változatosságot, ugyanakkor fel akarnak ülni a hullámvasútra is. Szerintem egy fontos cél a számunkra az, hogy lehetőséget adjunk a játékosoknak arra, hogy okosak lehessenek, hogy nem fogod a kezüket a teljes utazáson, hanem van lehetőségük felfedezni és dönteni szituációkban.”

A Call of Duty: Black Ops 6 2024. október 25-én jelenik meg PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re és PC-re. Xboxon és PC-n pedig nem csak teljes áron, hanem a Game Pass előfizetés részeként is lehet játszani majd vele az első naptól kezdve.

Kövess Minket!



Gamer szótár