300 GB-nál is több tárhelyet foglalhat a Call of Duty: Black Ops 6

300 GB-nál is több tárhelyet foglalhat a Call of Duty: Black Ops 6

Úgy tűnik, hogy soha nem látott méreteket ölthet a Call of Duty legújabb része.

A videójátékok szerelmesei húzós éjszakát tudhatnak a hátuk mögött, hiszen tegnap este került megrendezésre az 2024-es Xbox Games Showcase, és az azt követő Black Ops 6 Direct. Remélem, hogy mindenki sikeresen kipihente magát, mert a mai nap arról fog szólni, hogy részletesen feldolgozzuk, mit is láttuk pontosan, és így mire számíthatunk a jövőben. Az események középpontjában leginkább a Call of Duty franchise következő része, a Black Ops 6 állt, melyhez végre több különálló előzetest is kaptunk, de kiderültek más érdekességek is a játékkal kapcsolatban – például lelepleződött a gigászi mérete.

A Black Ops 6 nem követi a Modern Warfare 2 és 3 eseményeit, hanem egy újrakezdésként" fog funkcionálni. Ahogy a korábbi szivárogtatásokból majd a kedvcsinálóból is kiderült, a játék az Öbölháború idejébe repít bennünket, és nagyszabású történet vezérelt részt, multiplayer módokat és végre zombis kalandokat is tartogat a számunkra. Ezekből már sejthető volt, hogy a korábbi részeknél nagyobb méretre számíthatunk – ráadásul azok elég összecsapott munkák is voltak –, de mindenkit lesokkolt az Xbox weboldalán feltűnő 309.85 GB-os szám.

Ez elsőre nekifutásra igencsak sokkoló – és másodjára is –, de ez valószínűleg csak a legrosszabb forgatókönyv, ami abban az esetben áll fenn, ha a játékos minden lehetséges tartalmat leszeretne tölteni, beleértve akár a Warzone-t is. Mivel a telepítés során lehetőségünk van szelektálni, valamint a megjelenésig tovább csökkenhet a méret, valószínűleg ennél valamivel kevesebb tárhely is elég lesz a tárolásához. Mindenesetre egy combos címről van szó, ami komoly igényekkel fog rendelkezni.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár