A Warzone-ban már nyerni sem kell a győzelemhez?

A Warzone-ban már nyerni sem kell a győzelemhez?

Már meg sem kell várnunk az ellenfeleink halálát, ehelyett elég lesz a győzelemhez kinyitni a pénztárcánkat.

Hogyan lehet nyerni egy Battle Royale játékban? Pofon egyszerű, csak az utolsó talpon maradt játékosnak kell lenni hozzá. Oh, bárcsak! A Warzone legújabb frissítésében ugyanis bevezetnek majd egy új győzelmi opciót, amihez ki sem kell várni a többiek halálát, ezzel feje tetejére állítva az egész BR-koncepciót. A Raven Software innovációja több évnyi hagyományal és egy kicsit a józan ésszel is szakít. De nézzük inkább, hogy mivel akarnak lekötni bennünket a pletykált OG-szezon előtt.

Nos, mint arra az Insider Gaming is rámutatott, a január 17-én rajtoló Season 1 Reloadedben megjelenik a lehetőség, hogy a meccs vége előtt kimenekítsenek bennünket a háborús zónából, ezzel kombinálva a DMZ játékmenetét és a Battle Royale zsánert. Ez úgy fog működni, hogy a meccseken lesz összesen öt darab covert exfil csomag, amit a boltból megvásárolhatunk a gulág bezárása előtt. Ha megvan a drop, akkor jön értünk a helikopter és biztonságban távozhatunk a pályáról. Bár attól, hogy ez nem fog a klasszikus értelemben győzelemnek számítani (külön ranglista is lesz hozzá) és a Champion's Questekbe sem fog beszámítani, igenis hasznos lesz.

Ezeket olvastad már?

A Season 1 Reloadedben ugyanis bekerül egy új ládarendszer. Ez úgy működik, hogy ha találunk egy ilyen spéci ládát, akkor a meccs végéig megjelöl a játék, azaz az ellenfelek tudni fogják, hogy hol tartózkodunk a pályán. Azonban a covert exfillel elmenekülhetünk és biztosíthatjuk a ládában található cuccokat. Szóval olyan értelemben nem fog elromlani a játék, hogy a hagyományos győzelem értelme megmarad. Viszont azzal érdemes számolni, hogy egyesek a láda nélkül is meg fogják venni a limitált számú covert exfil pakkot, ezzel megnehezítve az értékes tartalmak kimenekítését. Illetve arra is számítani kell, hogy ha lehívjuk a dropot, akkor mindenki oda fog özönleni azt remélve, hogy tele vagyunk menő felszerelésekkel.

Kövess Minket!



Gamer szótár