A The Final Shape simán lenyomta a korábbi Destiny 2 kiegészítőket

A The Final Shape simán lenyomta a korábbi Destiny 2 kiegészítőket

A Bungie nagyon ráérzett arra, hogy mire vágynak a játékosok.

Lassan 10 napja, hogy megjelent a Destiny 2 legújabb kiegészítője, a The Final Shape. Az akció MMO már számos DLC-t tudhat a háta mögött, azonban úgy tűnik, hogy utóbbi sikerült a legjobban, hiszen elképesztően pozitív fogadtatásban részesült a közösség részéről. A mindeddig leadott Steames értékelések összesítve nagyon pozitívak, ezzel az eredménnyel pedig egyértelműen lenyomta elődjeit.

A The Final Shape 80%-ban pozitív értékeléseket kapott – több mint 4000 játékos véleménye alapján –, ami kiemelkedő eredmény. Ha a korábbi DLC-ket vesszük sorba, akkor ez még jobban megmutatkozik, hiszen a Lightfall csupán 29%-ban, a Beyond Light 48%-ban, a Shadowkeep 33%-ban, a Forsaken pedig 51%-ban kapott pozitív visszajelzést. A The Final Shape után a legjobb eredményt a The Witch Queen tudhatja magáénak, a 73%-os elégedettséggel.

Bár ez az eredmény így is lenyűgöző, szomorú belegondolni, hogy akár 90%-on is állhatna a játék, ha az első nap nincsenek a rendkívül bosszantó szerverhibák, amik jócskán keresztbe tettek a kezdésnek. A Steam értékeléseket elemző grafikonján tökéletesen látszik, hogy a legtöbb negatív vélemény ekkor zúdult a kiegészítőre.

Szerencsére a problémák hamar megoldódtak, és már mindenki különösebb gond nélkül próbálhatja ki a Bungie eddigi egyik legjobb alkotását. Sőt, a fejlesztők már azt is elárulták, hogy készül a következő Destiny 2 DLC, ami a Frontiers kódnevet kapta, és majd valamikor a 2025-ös év folyamán lesz elérhető.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!Gamer szótár