Destiny 2: Jobb ha felkészülsz, a fél SSD-d kell majd a The Final Shape kiegészítőhöz

Destiny 2: Jobb ha felkészülsz, a fél SSD-d kell majd a The Final Shape kiegészítőhöz

Hajaj, reméljük a mennyiség ezúttal a minőséggel is együtt jár majd.

Kevés olyan játék van, aminek annyira jól megy a különböző zsánerek kombinálása, mint ahogy a Destiny 2-nek. Hiszen vannak remek FPS-ek, remek MMO-k, remek RPG-k, de maroknyi olyan játék van, ami például mindezeket jól kombinálja. A Destiny 2 ilyen, minden hibája és fejlesztői butasága ellenére, a Destiny 2 egy kimagasló játék, amibe több ezer órát is bele lehet ölni és, ami immár 7 éve töretlenül szórakoztatja a játékosokat. Egyszer azonban minden jónak vége szakad... hacsak...

A Destiny 2 is elért az útja végére, legalábbis úgy tűnik. Egyetlen nap és megjelenik a The Final Shape DLC, a Destiny 2 utolsó nagy kiegészítője, ami lezárja a játék sztoriját... elvileg. Hiszen a Bungie nyíltan kijelentette, hogy vannak még terveik a játékkal és már dolgoznak is azok megvalósításán, ám ezek közül nem ismert még semmi. A jelenlegi információk szerint a The Final Shape pontot tesz majd a Destiny 2 végére, utána pedig epekedve várhatjuk, hogy mivel rukkolnak el a fejlesztők legközelebb.

A megjelenésre még egy napot várnunk kell, az előtöltésre viszont már annyit se. Magyar idő szerint ma este 7 órától előtölthető a kiegészítő, ami bizony megköveteli a szabad helyet a gépünkön. Konzolon is sokat követel a játék, PC-n pedig egyenesen brutális, hogy mennyi hely kell a DLC-nek.

A Destiny 2: The Final Shape a következő méretű szabad helyeket igényli a telepítés során:

  • PlayStation 5: 143,81 GB
  • PlayStation 4: 110,7 GB
  • Xbox One: 139,52 GB
  • Xbox Series X|S: 165,82 GB
  • Steam: 299,7 GB
  • Epic Games Store: 279,66 GB
  • Microsoft Store: 156,22 GB

Persze nem kell aggódni. A fejlesztők elárulták, hogy a telepítés során kell ennyi szabad helyet adnunk a játéknak, de a telepítés után ezeknek kb csak a felét fogja majd ténylegesen elfoglalni.

Kövess Minket!



Gamer szótár