Befutott a 10 évet lezáró Destiny 2: The Final Shape utolsó előzetese

Befutott a 10 évet lezáró Destiny 2: The Final Shape utolsó előzetese

Hangulatos előzetessel készítenek fel minket a Destiny 2 fejlesztői a hamarosan debütáló The Final Shape DLC-re.

A Bungie-t is érintő leépítések miatt hónapokat csúszott a Destiny 2 utolsó DLC-je, a The Final Shape. De aztán csak összeállt, áprilisban pedig le is leplezték a játékmenetet a fejlesztők egy előzetes keretein belül. A The Final Shape baromi ígéretesnek tűnik, főleg azért, mert a Fény és a Sötétség erejét a játékosok kényük-kedvük szerint kombinálhatják majd (Prismatic subclass). De ezen felül jön egy új ellenféltípus és rengeteg egyéb apróság is a Light and Darkness sagát lezáró DLC-ben.

A 10 éven át szőtt történet lezárására készülve a Bungie adott egy esélyt a játékosoknak, hogy térjenek vissza és próbálják ki a Destiny 2 megjelenése után érkező DLC-ket – erre még június 3-ig van lehetőségetek ingyen. De persze a játék mellett kitartók szeme előtt most egyetlen egy dolog lebeg, méghozzá a The Final Shape, ami a jövő héten fut be. Mivel hatalmas várakozás előzi meg ezt a kiegészítőt, a Bungie nemrég egy új előzetessel igyekezett kitölteni az időt. Ez pedig mind megvalósításában, mind tartalmában parádésan sikerült szerintünk.

Már a nyitójelenet után azonnal magába szívott minket a videó, hála a gyereknek és az almájának, ami miatt a szokásosnál is horrorosabbra sikerült összhatás:

Ezeket olvastad már?

Bár a The Final Shape az utolsó előzetese alapján is a befejezésről szól, ez még nem biztos, hogy egyben a franchise végét is jelenti majd. Egyes források szerint az éppen Marathon nevű játékát fejlesztő Bungie Payback kódnév alatt már szorgoskodik egy Destiny 3 körül is. Az mondjuk remek kérdés, hogy merre viszik el a sztorit, hány évet kell még várni erre. De abban biztosak leszünk, hogy akad majd pár Guardian, aki várni fog rá.

Kövess Minket!



Gamer szótár