Hidetaka Miyazaki ismét a Bloodborne PC-s verziójáról beszélt

Hidetaka Miyazaki ismét a Bloodborne PC-s verziójáról beszélt

Minden rajongó abban reménykedik, hogy hamarosan más platformokon is elérhető lesz a játék.

A Bloodborne lassan 10 éve, hogy megjelent PlayStation 4-re, a játékosok pedig egyszerűen imádták, és időről időre azóta is örömmel veszik elő. A PC-sek régóta reménykednek abban, hogy egyszer számukra is elérhetővé válik az alkotás, amely várakozásukat tovább fokozták azok a hírek, miszerint a Sony elhagyni készül az exkluzív címeket, és minél több játékot visszamenőleg is elérhetővé szeretnének tenni más platformokon is. Az utóbbi egy évben többször nyilatkozott Hidetaka Miyazaki – a FromSoftware elnöke – a Bloodborne Remake és az esetlege PC-s verzió kapcsán, legutóbb a napokban.

A minap egy interjú során kérdezték meg Miyazakit arról, hogy személy szerint örülne-e annak, ha a 2015-ös akció-szerepjáték elérhetővé válna a számítógép felhasználók számára is – a kérdés azért szólt így, hiszen korábban az már kiderült, hogy jelenleg nem a FromSoftware birtokolja a játék jogait, ezért elsősorban nem ő rajtuk múlik, hogy valóban bekövetkezik-e a várva várt esemény.

„Nyilvánvalóan a Bloodborne egyik alkotójaként az a személyes, tiszta őszinte véleményem, hogy szeretném, ha minél több játékos élvezhetné... szerintem minden ilyen játékot jó lenne, ha több játékos tudna megtapasztalni, és újra átélni a múlt emlékét. Ez nem olyasmi, amit elleneznék." – mondta Miyazakit.

Ezzel előrébb sajnos nem igazán vagyunk, de legalább arra fény derült, hogy kizárólag a Sonynál pattog a labda, hiszen a FromSoftware-es srácok örömmel fejest ugranának a kalandba.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN