Már csak a CS2 körözi le a banán nyomkodós játékot

Már csak a CS2 körözi le a banán nyomkodós játékot

Minden egyes játékos abban reménykedik, hogy hatalmas összegre tesz szert a nyomkodás által.

Május végén számoltunk be először az új őrületről, amikor is egyidejűleg tízezrek kezdtek játszani egy olyan Steames címmel, ahol csupán egy banánra kell kattintgatni. A Banana nevű játék váltotta ki az őrületet, ahol a közösség tagjai a kattintások után véletlenszerű kártyákra tehetnek szert, melyeket később a Steam piacán értékesíthetnek. A jutalmak értéke a 3 centtől egészen a több mint 1000 dollárig terjed, így mindenkit az a vágy hajt, hogy megüsse a főnyereményt, ami bármikor bekövetkezhet. Természetesen erre nagyon minimális az esély, de ez láthatóan nem rettenti vissza az érdeklődőket, hiszen mára már csak a CS2 előzi meg játékosszámban a Bananat.

A hetekkel ezelőtt elkezdődött exponenciális növekedés még mindig tart, és mostanra a 400 000 egyidejű játékost is átlépte a Banana. Ez elképesztő eredmény még egy ingyenes játéktól is, főleg egy ilyentől, amibe kis túlzással maximum pár órát fektethettek a fejlesztők.

A kérdés az, hogy meddig tarthat ez a növekedés. Ez azon fog múlni, hogy a piacon meddig tulajdonítanak értéket a játékosok az itt megszerzett kártyáknak. Valószínű, hogy ez a trend tovább fog folytatódni, és az elkövetkezendő hetekben és hónapokban számtalan hasonló "játékkal" találkozhatunk majd, amik megpróbálják kihasználni a felhajtást. Például már elkészült a Cucumber & Banana is, ami azon kívül, hogy egy félig uborkára félig banánra kell benne kattintgatni, teljesen megegyezik a Bananaval.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Komplett egészségközpont a karunkon – leteszteltük a Huawei Watch GT 5 okosóráit

Az elmúlt években annyi viselhető okoseszközt dobott piacra a Huawei, hogy újságíró legyen a talpán, aki számon tudja tartani a zsinórban érkező, különböző funkciókkal felturbózott modelleket. Hozzám a Watch GT okosóra-széria két legújabb tagja, a Watch GT 5 és a GT 5 Pro futottak be nemrégiben, amelyeket felválta, több napon keresztül viseltem, és ez idő alatt az alábbi vélemények fogalmazódtak meg bennem.