10 játék, ami nagyot megy a Steam Next Festen és neked is ki kell próbálnod

10 játék, ami nagyot megy a Steam Next Festen és neked is ki kell próbálnod

A taktikai horror FPS-től az autóversenyzősön át a kastélyépítős játékig mindenki talál magának való játékot a Steam Next Fest során.

Visszatért a héten a Steam Next Fest, avagy Jövő Feszt, amely során számtalan demót próbálhatunk ki olyan játékokból, amelyek a megjelenés küszöbén állnak. Ez mindig remek lehetőség a játékosoknak és a fejlesztőknek egyaránt, hiszen így könnyen eldönthetjük, hogy milyen kisebb címekre érdemes odafigyelni a következő hónapokban, továbbá a visszajelzések mentén még jobbak lehetnek a végleges termékek.

Persze ilyenkor mindig akadnak olyan játékok, amelyek ellopják a show-t, de ezzel nincsen semmi gond, mert már 10 demóra időt szánni is nagy kihívás lehet sokaknak. Szóval most összeszedtük azokat a Jövő Feszten játszható játékokat, amelyeket nem szabad kihagyni a hétvégén, így talán könnyebb lesz szortírozni közöttük. Fontos azonban kiemelnünk, hogy az esemény holnapig tart, tehát nem érdemes várni vele, ha valami felkelti az érdeklődésed.

Ezeket olvastad már?

Test Drive Unlimited Solar Crown

Kétségkívül a KT Racing játéka az, amire a legtöbben és a legrégebb óta várnak. A legendás széria idén szeptember 12-én tér vissza, méghozzá egy Hong Kong szigetén játszódó, nyílt világú játékként. Az eddig látottak alapján minden megvan benne, amit a régi epizódokban imádtunk, miközben a kor követelményeinek megfelelő látvány és online elemek társulnak hozzá. A Solar Crown demója kötelező az autós játékok szerelmeseinek!

Once Human

Hasonlóan izgalmas a július 9-én megjelenő, egyébként free-to-play modellben működő Once Human. Ebben a nyílt világú, multiplayer, túlélő játékban a barátainkkal szövetkezve harcolhatunk a különféle szörnyekkel, miközben bázist építünk és erőforrásokért küzdünk. Az eddig látottak alapján a játék mélységére nem lehet majd panaszunk, a Starry Studio remek munkát végzett. A puding próbája persze az evés, ezért csak bíztatni tudunk mindenkit, hogy adjon egy esélyt a demónak.

Level Zero: Extraction

A DOGHOWL Games játéka a taktikai FPS-ek legjobb elemeit keveri a horrorral, ezzel pedig egy igen szórakoztató, mégis kihívásokkal teli multiplayer lövöldét hoztak tető alá. Nehéz szavakba önteni, hogy pontosan hogyan is fest ez a műfaji elegy, szóval nézzétek meg inkább az alábbi videót, és ha tetszik, repüljetek rá a nyílt bétára!

Tiny Glade

Az előző játékok intenzitása után valószínűleg lesznek, akik értékelni fogják a Tiny Glade-et. A Pounce Light ugyanis egy végtelenül nyugis, kastélyépítős játékot hozott össze, ami nem csak a vérnyomásodnak fog jót tenni, hanem valószínűleg a szemeidnek is, ugyanis egészen művészi az, ahogyan a játék kinéz. Menedzsment, harc nincs, csakis az építkezésről szól a Tiny Glade, ezt viszont fantasztikus részletességgel teszi lehetővé.

Wizard of Legend 2

Bizonyára vannak, akik találkoztak már a Wizard of Legend első részével, nekik aligha kell bemutatni, hogy miről szól ez a játék. A Dead Mage által fejlesztett folytatás viszont egészen fantasztikusan fest, szóval ha a hétvégén egy pörgős rogue-lite-ot tolnál a haverokkal co-opban, csak ajánlani tudjuk ezt a demót.

Érdemes még próbát tenni a következő játékokkal is:

Kövess Minket!



Gamer szótár