Közel 20 percig láthatod mozgásban a Life is Strange: Double Exposure-t

Közel 20 percig láthatod mozgásban a Life is Strange: Double Exposure-t

Még hónapokat kell várni a hivatalos megjelenésig...

A Square Enix teljes letámadást indított az elmúlt napokban, ugyanis a semmiből jelentették be, hogy készül a Life is Strange: Double Exposure. Ez önmagában is nagy durranás, de hamar kiderült, hogy a főszerepben az idősebb Max Caulfied tér vissza, akivel annyi kalandot átélhettünk a Life is Strange első epizódjaiban. A fejlesztést a True Colorshöz hasonlóan a Deck Nine vállalta magára, ami kifejezetten jó döntésnek tűnik. A legutóbbi LiS-ben sikerült megtartani a jól bevált fogásokat, miközben valami újat is csempésztek mind a látványba, mint a játékmenetbe. A kiadó a teaser után bemutatta a játékot nem tartalmazó gyűjtői csomagot, majd tegnap délután végre egy közel 20 perces gameplayt is villantottak.

Kizárólag akkor nézd meg a fenti videót, ha nem zavar az, hogy bizonyos eseményekről bizony lerántják idő előtt a leplet a készítők. A látottak alapján továbbra is egy interaktív filmet kell elképzelni, ahol a párbeszédek és az egyes interakciók görgetik előre a cselekményt. A döntéseknek súlya van, ezért mindenkinek kétszer érdemes átgondolnia, hogy iszik-e egy kortyot a kávésbögréből, esetleg ezt most inkább kihagyja. A szereplők közül Max lesz végig a középpontban, akinek újra be kell vetnie az erejét, ha nem akarja, hogy legkedvesebb barátnője holtan terüljön el a hóban. Az idő visszapörgetése helyett a párhuzamos idővonal kerül a fókuszba, ahol Safi ugyan még él, de a veszély egyre csak közeledik.

Ezeket olvastad már?

A Life is Strange: Double Exposure 2024. október 29-én jelenik meg, de az Ultimate Edition előrendelői két héttel korábban már játszhatják az első két fejezetet.

Kövess Minket!



Gamer szótár