Ha minden igaz, elkészült a Squid Game 2, sőt, a Squid Game 3 is

Ha minden igaz, elkészült a Squid Game 2, sőt, a Squid Game 3 is

Jöhet a Squid Game második évad? Na és a harmadik?

Három éve már annak, hogy a koreai Squid Game szinte a semmiből berobbanva letarolta a Netflixet és a világot. A hosszú évekig készült, több nagy stúdió által is elhajtott forgatókönyv 2021-ben kelhetett végre életre, a végeredmény pedig páratlan volt. A kritikusok és a nézők is imádták a showt, ami koreai produkciók egész tárházának nyitott kaput, de olyan magasságokba talán egyik sem ért fel, mint a Squid Game. Legalábbis a sorozatok között nem volt ilyen.

Idén végre folytatódik a sorozat. Az első évadnak egyértelműen úgy lett vége, hogy az folytatásért kiállt és a készítők is szerették volna, de elkapkodni azért nem akarták. Három évid dolgoztak a második évadon, amiről már hivatalosan is tudjuk, hogy még idén érkezik, ám azt még nem, hogy pontosan mikor.

Nem ez az egyetlen jó hír azonban! Koreai források szerint nem csak a Squid Game 2. évadának, de egyben 3. szezonjának munkálatai is befejeződtek és már mindkét szezon a célegyenesben van. Ha igazak a hírek és a készítők tényleg egyszerre két évadot forgattak, akkor könnyen lehet, hogy 2024-ben és 2025-ben is el leszünk látva Squid Game fronton. A 14 Emmy-díjra jelölt első felvonás után pedig az egekben lesz a hype, így alighanem a 2. és a 3. szezon is óriási sikerek elé néz majd a Netflixen.

Csak aztán a valóságban ne akarjanak újabb valóságshowt a sorozat alapján és ne kerekedjen belőle akkor botrány, mint a legutóbbiból.

Kövess Minket!



Gamer szótár